BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Hepsi aynı daha önce söyledim olaylar dizisi içindeki aktörler kimse hepsi beş para etmez adamlar benim için.Cezada kimseye acımamalı ama federasyon eyyamcı geçen sene fenere efes maçında yaptıklarından sonra sadece 5 maç ceza verdi.

birak bu isleri sustuk sustuk nereye kadar susacaksin

artik bundan söyle her fenev macinda böyle

bu HAYVANlar anca bu dilden anliyor

Oh Oh fenerede böyle :D

Yanlız basket maçı böyleyse Ali Sami'yende büyük ceza alabiliriz :D

Umarım artık standarta oturmuş kurallar konur ve tribünlerde bu olayları çıkaran pislikler spordan temizlenir.

İngiltere holiganları nasıl temizlediyse bizde temizleriz.

Nası ..... feneri ...... koyduk öeoeehoeuhuehue diyerek bazı angutlara uymıcam.

Erkut iyi güzel diyosun da, biz niye hiç antuda, başka fenerbahçe forumlarında sen gibi yapıcı, rakibe de hak verici taraftarlar göremiyoruz. sen burda yapayım edeyim türk futbolu iyi türk futbolu güzel dostluk kardeşlik diyosun ama karşı taraf sana hayvan sürüsü diyor neden onlarda da göremiyoruz senin gibi? gazetecisi söver, oyuncusu söver, bunlara her şey mübahtır. hayvanoğlu hayvan bunlar. Bunlar ''Atatürk fenerbahçeliydi'' yalanını atıp ordan ekmek yemeye çalışacak kadar şerefsiz insanlar. bunlara yapılan her şey mübahtır. onlar kendini düzeltsin, Galatasaray taraftarı zaten düzgündür bir daha taşkınlık yapmaz. önce fener ahırı kendini düzeltecek.

onlar sahaya girenlere hayvansınız demiyorlar.topluca Galatasaray taraftarına hayvansınız diyorlar.burdada gelmiş evet haklılar.diyebilen kişiler var.bize yapılanlara kızıyorsunuz.o zaman yapmayın diyebiliyorlar.biz yapmayalım ama onlar hep yapsın öylemi.yıllarca yaptılar.daha kötülerini yaptılar.sahaya girenlere birşey diyemem.orasına karışmam.salondaki taraftar maçı bağara çağara almıştır.döve döve yendik.galibiyetin tadını çıkarın

Büyük Galatasaray taraftarına "hayvan" diyenleri savunanlar böyle bir hareket kendilerine yapıldığında ne tepki verirler acaba, merak ediyorum. Büyük ihtimalle kadına: bravo, biz daha fazlasını hakediyoruz filan derler herhalde.

15112009209s.jpg

Provokasyona gelip suçu hep dışarda aramadan önce, provokasyona gelmemeyi öğrenmemiz lazım.

Antu yazdığında ne kadar haksızsa, sahaya giren taraftarlarımız da o kadar haksızdır.

Antu yanıtını alacaktır. Ama bizler kendi kabahatimizi görmezden gelmeyelim ki, farkımız belli olsun.

Not: FB li provokatör bayana, kendi yaptığı hareketin aynısını armağan ediyorum.

Ben taraftarıma kızmıyorum. Adaleti yetkililer sağlamazsa taraftarın kendisi sağlar. Saracoğlu'nda yapılanlar yüzünden Galatasaray taraftarı çok dolu. Yıllardan beri medya konuşmaz, federasyon doğru düzgün ceza vermez, Aziz Yıldırım gülüp geçer, fb taraftarı çirkeflikte sınır tanımaz üstüne ceza da almazsa işte bunlar olur, yarın daha beterleri de olur.

İşte bende diyorum ki onların yaptığını biz yapmayalım. Onların yaptığına demediğimizi bırakmıyorsak bizde yapmayalım.

onlar hakli demek dogru olmuyur ozaman. Sahada olanlara bende kizdim ve kiniyorum ama antun yapdi olaylar kadar cirkin!

yıllardır kadıköyde yapılanlar gözardı edildi.artık bu taraftar çok doldu.her fener lehine yorum burda insanları daha çok gericek.yapmayın.adamlar çok tahrik edici bir başlık atmışlar.evet haklılar diyemessiniz.

Erkut iyi güzel diyosun da, biz niye hiç antuda, başka fenerbahçe forumlarında sen gibi yapıcı, rakibe de hak verici taraftarlar göremiyoruz. sen burda yapayım edeyim türk futbolu iyi türk futbolu güzel dostluk kardeşlik diyosun ama karşı taraf sana hayvan sürüsü diyor neden onlarda da göremiyoruz senin gibi? gazetecisi söver, oyuncusu söver, bunlara her şey mübahtır. hayvanoğlu hayvan bunlar. Bunlar ''Atatürk fenerbahçeliydi'' yalanını atıp ordan ekmek yemeye çalışacak kadar şerefsiz insanlar. bunlara yapılan her şey mübahtır. onlar kendini düzeltsin, Galatasaray taraftarı zaten düzgündür bir daha taşkınlık yapmaz. önce fener ahırı kendini düzeltecek.

Bilemem benim ömrüm tv başında premier lig maçlarına özenmekle geçiyor ondan olabilir.

Şaka bir yana olay bugünkü maç değil genel olarak türkiyedeki tribünler.

Sunderland küme düştüğü maçta tüm stad tarafından alkışlandı yahu biz bir maç kaybedelim kendi oyuncumuza küfreden bir toplumuz biz takımımızı değil başarıyı seviyoruz.

Hep taraftara sayiyor nedense herkez peki o kadin kim orda ? Muhtemelen Fenerbahceli yönetici veya esi akrabasi herneyse o Kadin o hareketi neden yapiyor peki ? Sen Deplasmandasin 10 bin Galatasaray taraftarina orta parmagi gösteriyorsun sonrada olaylar basliyor zaten. Simdi bir tek bizim 2 Taraftarimiz mi medeniyetten nasibini almamis. ?

Hep Taraftarin sahaya indigi konusluyorda birazda bunlar konusulmasi gerek.

onlar sahaya girenlere hayvansınız demiyorlar.topluca Galatasaray taraftarına hayvansınız diyorlar.burdada gelmiş evet haklılar.diyebilen kişiler var.bize yapılanlara kızıyorsunuz.o zaman yapmayın diyebiliyorlar.biz yapmayalım ama onlar hep yapsın öylemi.yıllarca yaptılar.daha kötülerini yaptılar.sahaya girenlere birşey diyemem.orasına karışmam.salondaki taraftar maçı bağara çağara almıştır.döve döve yendik.galibiyetin tadını çıkarın

Katılıyorum yazdıklarınıza.

Ben de salondaydım ve benim gibi çoğu olaylarla alakası olmayan kişi vardı.O sözleri sahaya giren kişiye değilde taraftara söylemişler.Bu çok büyük birşey.Ortalık daha çok karışır.Daha büyük olaylar çıkar geri dönüş yapmazlarsa.

Katılıyorum yazdıklarınıza.

Ben de salondaydım ve benim gibi çoğu olaylarla alakası olmayan kişi vardı.O sözleri sahaya giren kişiye değilde taraftara söylemişler.Bu çok büyük birşey.Ortalık daha çok karışır.Daha büyük olaylar çıkar geri dönüş yapmazlarsa.

Kimin bir tarafında antu yahu?

Ben taraftarıma kızmıyorum. Adaleti yetkililer sağlamazsa taraftarın kendisi sağlar. Saracoğlu'nda yapılanlar yüzünden Galatasaray taraftarı çok dolu. Yıllardan beri medya konuşmaz, federasyon doğru düzgün ceza vermez, Aziz Yıldırım gülüp geçer, fb taraftarı çirkeflikte sınır tanımaz üstüne ceza da almazsa işte bunlar olur, yarın daha beterleri de olur.

Kızmalıyız kendi taraftarımıza tabi ki. Akılsız mı bu adamlar başkalarının yaptıkları yüzünden kendilerini kaybedip saldırmalarını haklı bulacağız? Aksine "aklınızı kullanın" demek, kızmak lazım bizlerle aynı renkleri taşıdıkları için.

Geri
Üst Alt