BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Hayvan kelimesini içine sindirebilen taraftardan şüphe ederim. Sahaya inenlere değil tüm Galatasaray taraftarına yapılan hakaret. Bunu herkes çok iyi biliyor.

Sporu seven insan bugün sahaya giren hayvanları savunmaz.

Nasıl kadıköyde yabancı madde atılıyor diye çıldırıyoruz burada da doğruyu konuşacaksın.

2 Yıl önce ali sami yende sahaya yabancı madde yağdıran ve bizi altı maç seyircisiz oynatan çapulcular yine sahneye çıktı.

Hiç kusura bakmayın fenerli de olsa Galatasaraylı da olsa palmeriaslı da olsa çapulcuya çapulcu diyeceksin alınan varsa aldığıyla kalsın.

Fubol seyircisi ne zaman baskete bulaştı içine ettik basketin.

Geçen sene fener-efes finali bugün yaşananlar rezalet.

Bilet fiyatları artmalı it uğursuz serseri tribüne gelmemeli.

Seyrantepeyi sırf bu sebeple heycanla bekliyorum taraftar profilimiz değişecek oluşan ortamla.

Sosyal hayatında tek başına bir halt olamamış,alahın,abaza,çapulcu,serseri,boş beleş adamları artık tribünlerden uzak dursun arkadaş.

1000 kişi arasında tükürük saça saça sporcuya yöneticiye küfür edenler birebir kalsa o adamların tek hareketiyle etek giyerler açık olalım.

Türkiyede tribünler değişmeli artık bayanların gidemediği arabesk şarkılara uydurulan küfürlerle coşan ve sadece kendi coşan ingilteredeki gibi takımını coşturamayan ve sadece başarıya taraf olan taraftar istemiyorum artık.

Nooldu feneri yendik basketbolumuz sıçrayış mı? gösterdi yada fener geçen sene efesi yenseydi basketbolumuz uçuşa mı? geçecekti.

Kendimiz çalıp kendimiz oynadığımız alt kültür eğlencesinden farkı kalmamıştır artık ne futbolumuzun ne basketbolumuzun dünya standartlarıyla alakamız yok.

Bilet fiyatlarını artıralım demişsin bu maça gitmek için hafta harçlıklarından kesmek zorunda olan arkadaşlarımı tanıyorum bende İstanbul'da olsaydım bende giderdim.

Tek hareketiyle etek giyerler felan terbiyesizlik yapma lafını bilde konuş.

Biraz hazımsızlık var galiba bazılarında.

Tamam o zaman hayvanlık yapanlarla bir olanları haklı görelim, sonra onlar yapınca "vay hayvanlar" diyelim, bizimkiler yapınca "hayvana hayvanlık yapılır" diyelim. Sonra "daha önce bu, şu ve o yapılmıştı" diyelim.

Ben Kadıköy maçından sonra bizim oyuncularımıza yapılanlara tepki gösteren biri olarak aynısını şimdi bir daha yapmayı ilk önce kendime borç biliyorum.

Sevgili Emre ,

Kadıköy'de olanlarla bugünküler çok çok farklı olaylardır. Keita'ya su atan adamı gördük fakat kimse medya ortamında veya internet aleminde fenerbahçe taraftarına hiçbir yakıştırma yapmadı. Elbette bugün olanlar kabul edilebilir şeyler değil ama bir kaç kendini bilmez Gaatasaray'lının sahaya girmesi , oyunculara tacizde bulunması tüm Galatasaray taraftarına mâl edilemez.

Ayrıca sarışın bir bayanın yaptığı hareketten süregelmiş bazı şeyler. O kadının yaptığı hareket, 50 tane bedevinin önüne su koyup , hadi içmeyin bunu demek gibi bişey.

Galibiyetimize gölge düşürüyorlar!!

Şu görüntüleri çok iyi görememiştim tribünden.Bu kadının yaptıklarından sonra binlerce kişi sahaya inmemiş ya helal olsun.Yazık...

olaylar cikacagi belliydi zaten

Televizyon karşısında elinde çayını alıp maç izlemekle,salonda/tribünde izlemek çok farklı şeylerdir.Özellikle de rakip Fenerbahçe ise.

Neyse daha fazla yazmayacağım...:)

Aynısını yazdım Emir. 99'da feneri 2-0 yendiğimi bir maç vardı. Yeni açıktaydım. Maç öncesi tezahürat filan normal bir şekilde takılıyorduk. Birden yeni açık alttan bir sesler geldi. Tam bizim alt taraftan, bir baktık fenerli ş...ler üzerine Galatasaray forması giyip oraya girmiş fener diye bağırıyorlar. O ortamda alt tarafa koltuk, çakmak Allah ne verdiyse herkes yağdırdı. Polisler onları aşağıdan almasa kim bilir cinayette çıkardı. Ben o zaman küçüktüm babam bıraksaydı ben de elime ne geçse atardım. :) Normalde şiddet yanlısı biri de değilim. Hatta maçları bir tribün taraftarına nazaran çok dikkatli izlerim. Ama o atmosferde gerekli önlemler alınmazsa, tahrik olursa şiddet yanlısı olmayan taraftarlar bile çıldırıyor.

Kadının yaptıklarını da şimdi açıkça gördüm kanaltürk'te.. Ayrıca taraftarın burnunu patlatmış bi basketçi.. Biz ise forumumuzda bize hayvan diyenleri onaylıyoruz.. Yazık gerçekten çok yazık...

Bizim ki angutun kafaya amma koymuş ya :D

Sevgili Emre ,

Kadıköy'de olanlarla bugünküler çok çok farklı olaylardır. Keita'ya su atan adamı gördük fakat kimse medya ortamında veya internet aleminde fenerbahçe taraftarına hiçbir yakıştırma yapmadı. Elbette bugün olanlar kabul edilebilir şeyler değil ama bir kaç kendini bilmez Gaatasaray'lının sahaya girmesi , oyunculara tacizde bulunması tüm Galatasaray taraftarına mâl edilemez.

Ayrıca sarışın bir bayanın yaptığı hareketten süregelmiş bazı şeyler. O kadının yaptığı hareket, 50 tane bedevinin önüne su koyup , hadi içmeyin bunu demek gibi bişey.

Benim tepkim orada ortaya atlayanlara.

Oradaki kadın umrumda değil, antu hele hiç değil, antu ya katılmak, katılmamak veya hakkında herhangi bir görüş bildirecek kadar bile umursamıyorum onları. Ne dedikleri umrumda değil o yüzden.

Tek söylemek istediğim bizim kendi taraftarımıza "yanlış yaptınız" diyebilmemiz lazım. Yoksa antu mantığından bir farkımız kalmaz zaten. Tamam galeyana gelmişler, o olmuş, bu olmuş. Şimdi geçti ama, artık o atmosferin içinde değiliz. Şimdi geriye bakıp "bu yanlıştır" dememiz lazım.

Antu da kendi kendine debelensin umrumda değil onların ne düşündüğü. Galatasaray taraftarı olarak, ne kadar o tribünlerde olamasamda "yanlış" bence. Kadıköy'de yapılanlardan farklı olabilir, ama ben karşılaştırma yapmıyorum ki zaten.

Kadının yaptıklarını da şimdi açıkça gördüm kanaltürk'te.. Ayrıca taraftarın burnunu patlatmış bi basketçi.. Biz ise forumumuzda bize hayvan diyenleri onaylıyoruz.. Yazık gerçekten çok yazık...

kimsenin onayladığı yok sadece takımımızın gösterdiği gayret ve hak ettiği galibiyet yine fener tahriği ile gölge altına alınmıştır insan buna üzülüyor..

camialar arası büyük fark var ama artık kaldırılabilir cinsten değil bu fark.

onlar kaybettiklerinde hırslarını küfürlü hakaretli giriş sayfalarıyla gidermeye çalışırken, biz ''ruhunuza sağlık'' gibi aslında olması gereken girişi hazırlıyoruz güzel de oluyor ama bunların anlayacağı dil farklı.

''nasıl geçirdik, ne de güzel oluyor fenere koyması'' tarzı girişler yapacaksınki bi taraflarında kurt kaynıcak. onlar bel altı vuruyorlar, biz hala işin etik boyutundayız. rekabet eşit şartlarda değil. ya fenerliler aklı başında girişler hazırlayacak, ya bizler onlara uyacağız.

Hayvan ? .. Efes playoff maçında basketbolculara onlarca kişi dalan , Mondragon'a ses bombası patlatan , Gerets'in alnını yaran , futbolcusunu döven , Kadıköy'de olay çıkmayan Galatasaray maçı olmayan ey BÜYÜK takım taraftarı .. Bunlar ortadayken asıl hayvan kim acaba ? .. Ben de maçtaydım helal olsun aslanlara çok gereksiz , basit top kayıpları yaptık ama maçı kazandık .. Hem de büyük taraftarımızla .. Performansımız süperdi .. :)

Tahrik için de ellerinden geleni yaptılar .. O kadın direk önümdeydi hareketi çekerken .. Çileden çıkmamak işten değil .. Ayrıca maçın başında da bir tane çocuk Fener forması giydi durduk yerde .. Ya kardeşim tahrik edenin olduğu her yerde tahrik olan da vardır. Hiç bir takım taraftarı ben tahrik olmam diyemez ..

Elbette ki yanlıştır. Asla kabul edilemez bizim taraftarımız bu değil. Hatta son 2-3 yılda inanılmaz olaylar yaşadık taraftarımızla ilgili Ali Sami Yen'de olsun salonlarda olsun. Bir an önce önüne geçilmeli , böyle sidik yarışı yaparak hiç bir yere va-rıl-maz. Varmayı bırak , bir karış adım dahi atılamaz.

Böyle olaylar hem Türk Sporuna hem de camialara zarar veriyor. Şimdi maçlara ceza gelecek 5 maç - 10 maç . E şimdi bunda kulübün suçu nedir ? Sıfır..

Olaylara sebep olan bir kaç çapulcudur. Onların bizden olmadığını düşünüyorum. Bugün sahadaki en masumlar Sarı Lacivert ve Sarı Kırmızı formalılardı.

Benim tepkim orada ortaya atlayanlara.

Oradaki kadın umrumda değil, antu hele hiç değil, antu ya katılmak, katılmamak veya hakkında herhangi bir görüş bildirecek kadar bile umursamıyorum onları. Ne dedikleri umrumda değil o yüzden.

Tek söylemek istediğim bizim kendi taraftarımıza "yanlış yaptınız" diyebilmemiz lazım. Yoksa antu mantığından bir farkımız kalmaz zaten. Tamam galeyana gelmişler, o olmuş, bu olmuş. Şimdi geçti ama, artık o atmosferin içinde değiliz. Şimdi geriye bakıp "bu yanlıştır" dememiz lazım.

Antu da kendi kendine debelensin umrumda değil onların ne düşündüğü. Galatasaray taraftarı olarak, ne kadar o tribünlerde olamasamda "yanlış" bence. Kadıköy'de yapılanlardan farklı olabilir, ama ben karşılaştırma yapmıyorum ki zaten.

telegole bi ezik cikarmislar

bize salliyorlar yine hep beraber

3hafta önce kadiköyde olan macta böyle bisey oldunu görmedim telegolde

Maçla alakalı hiç konuşulmuyor ama birkaç şey yazayım.

Washington ile de olmayacak gibi bu iş ama daha yeni olduğu için zaman vermek lazım kendisine.Rancik ise 3'lü çektirmeyi bile öğrenmiş.Ayrıca çok iyi oynadı.Tebrik etmek lazım... :)

Kimsenin onayladığı yok diyen arkadaşım bu bir moderatör mesajıdır ve 99. sayfada yer alıyor..

Şükrü Saraçoğlu'nda yapılanlara sen ne dedin ? Hiç mi küfür etmedin? Hiç mi hakaret etmedin ?

E sen niye yapıyorsun o zaman aynısını ? Bağır, çağır git görevliye şikayet et bişey yap. Sahaya niye giriyorsun ? Niye eline geçeni atıyorsun ?

Aslında bunu da söyledi daha sonra, tartışmanın ilerleyen sayfalarında da kimin için söylediğini belirtti.

Hala diğer mesajlar atılmamış gibi Tamer'in lafını oraya buraya çekmek acayip. Aylardır yazıyoruz burada az çok okudum mesajlarını, demek istediği de bu.

Benim düşündüğümle aynısı yani, hala aynı mesaja takılıp "olamaz" falan demeye gerek yok.

"Eğer Kadıköy'de olanlar yanlışsa, İpekçi'de olanlar da yanlıştır" diye özetliyelim diğer bütün mesajları yok say istersen.

Maçla alakalı hiç konuşulmuyor ama birkaç şey yazayım.

Washington ile de olmayacak gibi bu iş ama daha yeni olduğu için zaman vermek lazım kendisine.Rancik ise 3'lü çektirmeyi bile öğrenmiş.Ayrıca çok iyi oynadı.Tebrik etmek lazım... :)

işte üzüldüğüm nokta bu maçın önüne geçmesi. Yeni yapılanmaya girdik takımımız genç ve yetenekli bu genç kadromuz ile feneri yendik..

Evet gölgeledi gerçekten maçı, efsane bir maç oldu aslında özür diliyorum herkesten konuyu dağıttığımız için. Sevinme zamanı

Geri
Üst Alt