BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe Ülker |15 Kasım| 19.00 | Herkes Abdi İp

kafalarini kiralim,nolur ya,sahaya inelim

Hiiiç merak etme sahayada indik kafalarınıda kırdık içim bir rahat etti sorma hele bi bayan vardı küfür etti diye saç bırakmadılar kadında eheh yolunmuş tavuk gibi kaldı ortada.. :evilsmile:

fft1mm779940.jpg

Cevap: BBL 5.Hafta | Galatasaray 74 - 72 Fenerbahçe Ülker | Her Sene böyle..

hahaha nasil k.yduk fenere :D

Arkadaşlar olacağı bu sporun her alanında kurumsallaşmışlar Futbolda GS bakette GS ve Efesle uğraşıyorlar ve diğer spor dallarında da mağlubiyetlerde de çirkeflik ön planda ya kışkırtma olur ya da direk kavga bunlar bundan anlıyor kanun vs.. hikaye.

aha güzel :D

O hareketi yapan kadının ismi Demet Karabulut.. Ünlü sosyal paylaşım sitesinden bakabilirsiniz profiline

Rekabet değil, rezalet!

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Galatasaray Cafe Crown ile oynadıkları maçta yaşanan olaylara büyük tepki göstererek, "Bu yaşananlara rekabetten ziyade rezalet demek daha doğru olacak. Sahaya girip benchte oyuncu döven taraftar görmedim. Sıkı önlemler alındığı söylendi, ama 3 oyuncumuza birden saldırıda bulundular. İyi niyetle bu maçı bitirdik" dedi.

"Bu işler spor olayından çıkıyor, gittikçe iki taraf arasında bir husumete dönüşüyor" diyen Karakaş, "Fenerbahçe Kulübü yönetimi buna engel olmaya çalışıyor. Ama başkanı dahil olmak üzere Galatasaray yöneticileri buradaydı, ama en ufak bir müdahalede bulunmadılar" şeklinde konuştu.

Yayıncı kuruluş Spor Max'e açıklamada bulunan Karakaş, maçın hakemlerini "Aciz" kalmakla suçlayarak, "Aciz kaldılar. Bu maçlara atanacak hakemler üst düzey hakemler olması lazım. Buradan MHK'ye açıkça söylüyorum. Bu rezaleti nasıl temizleyecekler bakalım" ifadesini kullandı.

Devre arasında darba maruz kalan oyuncuların moralini düzeltmeye çalıştıklarını kaydeden Nedim Karakaş, "Kinsey'e bir taraftar yumruk attı, o hayatında böyle bir şeyle ilk kez karşılaştı" dedi.

Kaynak : AA

Bu yönetici Türkiye'ye yeni gelmiş olmalı.Neler söylemiş böyle... :)

Oğuz Kalas'ın ağlamasının videosu var mı :D

Bu yönetici Türkiye'ye yeni gelmiş olmalı.Neler söylemiş böyle... :)

Catenaccio güzel yazmış :P

Tribüne koşup yumruk atan Kinseyi görmeyen FB şube direktörü Nedim Karakaş demiş ki ; " Sahaya girip oyuncu döven taraftar görmedim". Biz de tribüne çıkıp taraftar döven oyuncu görmemiştik iyi oldu. Olaylara bu kadar karaktersizce yaklaşımlarından dolayı tebrik etmek lazım bunları.

Catenaccio: Galatasaray 74-72 Fenerbahçe

arkadaşlar maçın özetini ve olayları nereden izlerim bilen varsa sölermi bi zahmet

Sag ustteki abi cok reis :o

Geri
Üst Alt