- 4 Ağustos 2009
- 90.921
- 72.244
- 5.358
enderin oyun stilini buragin stiliyle bir görüyorum. 2 side güven vermiyor. tutku bunun yaninda tony parker gibi kaliyor.
Sen bile onun yanında tony parker gibi kalırsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enderin oyun stilini buragin stiliyle bir görüyorum. 2 side güven vermiyor. tutku bunun yaninda tony parker gibi kaliyor.
Sen bile onun yanında tony parker gibi kalırsın.
3'lük girse kızabilecek kimse yok. Adam utanmasa orta sahadan atacaktı.
bende enderin yerine alinmazsa söverim. enginin yerinede tutku geri gelsin.
tutku da miadını doldurdu barış ermiş mutlaka alınmalı.
Bir maç kötü oynadı diye hemen enderi eleştirmeye başlamışlar bu zihniyettekiler ışıl albenede demedigi laf kalmamıştı
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maçı alan turu atlıyor dimi beyler??
Playoff sertliği ve Marko'nun son 3 dakikada ki parlamasıyla macı kazandık ama hücum yine sınıfta kaldı. BJK nin ilk ceyreğin sonu, ikinci ceyreğin bası itibariyle yakaladığı 8-0 lık seriyi Bonsu ile oynanan P&R ler ile dengeledik. Fakat bu seferde Ahmet Kandemir cok akıllıca bir hamleyle kötü şut attığımız bir günde içeriye gömülerek bizi caresiz bıraktı. Eğer Arroyo tempoyu iyi kontrol edemeyip son 3 dk da Marko parlamasaydı suan koca sezonun değerlendirmesini yapıyor olacaktık.
Bu turu İpekci'de zor da olsa geceriz, hatta belkide Banvit'i de böyle gecebiliriz ama şampiyonluk için Ender ve Hairston'dan katkı şart. Sadece savunma konsantrasyonuyla şampiyon olabileceğimize inanmıyorum. Mutlaka farklı ellerle farklı çözümler üretmemiz gerekiyor.
bu hairston niye böyle berbat hücum ediyor. ne sorunu var bu herifin. ergin atamanla sorunumu var. böyle az süre ve böyle oynarsa domercant oynasin daha iyi.