BBL Play Off ÇF 2.Maç | Beşiktaş IF 64-66 Galatasaray LH | MS | 17 Mayıs

3'lük girse kızabilecek kimse yok. Adam utanmasa orta sahadan atacaktı.

Olabilir. Geçen sene de Banvit bu şekilde tek adamla oynuyordu ama cevap verebiliyorduk. Çünkü savunma taş gibi, hücumda da alternatifliydik. Bu sene öyle değiliz. Umarım düzelir ama takım umut vermiyor.

beyler izlediğim maçların %98inde hiç şaşmadan yaptığım bir yorum var. daha doğrusu Ender'in zorla yaptırdığı bir yorum diyelim: "o herif bize hep zarar veriyor" sen takımın 1 numarasısın ve bir tane etkili pas vermeden (bakın asist bile demiyorum) maçı bitiriyorsun, üstüne şutların çoğunu sen kullanıyorsun ve çok düşük bir yüzdeye sahipsin. eğer bugün elenseydik bence baş sorumlu o basketbol zekasından yoksun herifti. adam basketbolun Aydın Yılmaz'ı resmen ya. koca senede 1-2 maç iyi oynuyor, kalan maçlarda takıma büyük zarar veriyor

Bir maç kötü oynadı diye hemen enderi eleştirmeye başlamışlar bu zihniyettekiler ışıl albenede demedigi laf kalmamıştı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir maç kötü oynadı diye hemen enderi eleştirmeye başlamışlar bu zihniyettekiler ışıl albenede demedigi laf kalmamıştı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işilla ender bir degil. işil her işi görüyor. ender hiç bir işi tam görmüyor. ben işila güvenirim bu herife güvenmem. 1 maç degil. nderin ne oldugu belli zaten. yüzde 30 iyi oynar. yüzde 70 berbat oynar.

Playoff sertliği ve Marko'nun son 3 dakikada ki parlamasıyla macı kazandık ama hücum yine sınıfta kaldı. BJK nin ilk ceyreğin sonu, ikinci ceyreğin bası itibariyle yakaladığı 8-0 lık seriyi Bonsu ile oynanan P&R ler ile dengeledik. Fakat bu seferde Ahmet Kandemir cok akıllıca bir hamleyle kötü şut attığımız bir günde içeriye gömülerek bizi caresiz bıraktı. Eğer Arroyo tempoyu iyi kontrol edemeyip son 3 dk da Marko parlamasaydı suan koca sezonun değerlendirmesini yapıyor olacaktık.

Bu turu İpekci'de zor da olsa geceriz, hatta belkide Banvit'i de böyle gecebiliriz ama şampiyonluk için Ender ve Hairston'dan katkı şart. Sadece savunma konsantrasyonuyla şampiyon olabileceğimize inanmıyorum. Mutlaka farklı ellerle farklı çözümler üretmemiz gerekiyor.

Playoff sertliği ve Marko'nun son 3 dakikada ki parlamasıyla macı kazandık ama hücum yine sınıfta kaldı. BJK nin ilk ceyreğin sonu, ikinci ceyreğin bası itibariyle yakaladığı 8-0 lık seriyi Bonsu ile oynanan P&R ler ile dengeledik. Fakat bu seferde Ahmet Kandemir cok akıllıca bir hamleyle kötü şut attığımız bir günde içeriye gömülerek bizi caresiz bıraktı. Eğer Arroyo tempoyu iyi kontrol edemeyip son 3 dk da Marko parlamasaydı suan koca sezonun değerlendirmesini yapıyor olacaktık.

Bu turu İpekci'de zor da olsa geceriz, hatta belkide Banvit'i de böyle gecebiliriz ama şampiyonluk için Ender ve Hairston'dan katkı şart. Sadece savunma konsantrasyonuyla şampiyon olabileceğimize inanmıyorum. Mutlaka farklı ellerle farklı çözümler üretmemiz gerekiyor.

bu hairston niye böyle berbat hücum ediyor. ne sorunu var bu herifin. ergin atamanla sorunumu var. böyle az süre ve böyle oynarsa domercant oynasin daha iyi.

bu hairston niye böyle berbat hücum ediyor. ne sorunu var bu herifin. ergin atamanla sorunumu var. böyle az süre ve böyle oynarsa domercant oynasin daha iyi.

Hocayla bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Hairston'ın sorunu tamamen kendi sutuyla. Çok mu iyi bir şutör, hayır ama Milano ve Siena'da ki performansına oranla facia durumda şuan(Milano'da iken yanlıs hatırlamıyorsam %40'ın altına inmiyordu). Böyle olunca da rakip oyuncu arada 1m mesafe bırakarak Hairston'ı rahatca etkisiz hale getirebiliyor. Eğer iyi sut attığı bir güne denk gelmezsek Hairston'dan alabileceğimiz bu kadar. Bende senin gibi Domercant'ı düşünüyorum ama hoca 1 mac daha Hairston ile devam edecektir.

Geri
Üst Alt