BBL Play Off ÇF 2.Maç | Beşiktaş IF 64-66 Galatasaray LH | MS | 17 Mayıs

Eren Arslan

10 Numara!
f26e0logo_buyuk.gif

besiktas.png
v.png
88f85gs.png

BBL 13/14 Sezonu Play Off Çeyrek Final 2.Maç

Beşiktaş İntegral Forex - Galatasaray Liv Hospital

17 Mayıs

14.00

İyi olan kazansın.

Maç koydukları saatin..

Beşiktaş JK ‏@Besiktas 5 sa.

Beşiktaş İntegral Forex - Galatasaray LH play-off çeyrek final 2. maçının biletleri tükendi. Taraftarlarımıza ilgileri için teşekkür ederiz.

Koyabilsek keşke..

Fark yer geliriz. Arroyo Domercant Hairston gibi adamlar yine sıfır sayı atabilir. O rezil iç saha performansından sonra umudum yok

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İlk maçı kaybetmemizin izahı yok ya. Umarım bu maçı zorda olsa kazanarak umudumuz devam eder.

Sinan ve Göksenini Loftonun üzerine salmak lazım. İlk maçta Sinanın sakatlığı çok kritikti şimdi geri dönüp bakınca.

Kazanacaklar başka yolu yok, sezonu bu kadar erken kapatmak rezalet olur.

Yenilirsek Euro League'de de son 8, Türkiye Ligi'nde de son 8 yapmış oluruz. Euro League'e hakaret olur :)

Yönetim 3 kupa kazanan Kadın basketbol takımımızı korumak adına önemli hamleler yapıyor umarım bu takımada yarın eleneceksek bile sahip cıkılır.

Yönetim 3 kupa kazanan Kadın basketbol takımımızı korumak adına önemli hamleler yapıyor umarım bu takımada yarın eleneceksek bile sahip cıkılır.

Sahip çıkmak bütçe anlamında sanırım, yoksa yabancı revizyon şart Arroyo dahil.

Elenirsek nerde takilacagiz seneye? Eurochallenge mi? Reziller ya

Son yıllarda her branşta tokatladığımız bjk bu sene erkek basketbol sayesinde kendisini tatmin etmeye devam ediyor. Bir sezonda 2 defa bjk'ye yenilmek her yiğidin harcı değil, herkes kolay kolay yapamaz bunu! Tebrik etmek lazım bizimkileri, büyük işler başarıyorlar!

Geri
Üst Alt