BBL Play Off Final 1.Maç | Fenerbahçe Ülker 89-70 Galatasaray LH | MS | 3 Haziran

Bu maçtan hiç ama hiç ümitli değilim ne yalan söyleyeyim. Fark yiyeceğiz gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun.

Arroyo, Markoishvili, Dudley, Furkan gibi oyuncularin ne oynayacaklari asagi yukari belli.. Seri boyunca belirleyici olacak unsur, Bonsu, Erceg ve Ender'in verecegi katki.. Ayrica hic ama hic begenmedigim Hairston da umarim beni yaniltir ve önemli katki verir.. Ergin hoca'ya ve oyuncularimiza inancimiz tam!

Maç saatleriyle ilgili dikkatimi çeken bir durum var. Fenerbahçe'nin ev sahipliğindeki bütün maçlar saat 21:00'a konmuş. Oysa Galatasaray'ın sahasında oynanacak tüm maçlar (Pazar günkü maç hariç) saat 20:00'de. Halbuki İstanbul trafiğini düşündüğümde Avrupa yakasındaki trafik her zaman Anadolu yakasındaki trafikten daha kalabalık oluyor. İzmit'te yaşayan biri olarak saat 5'te işten çıkıp 8'de Abdi İpekçi'de olmam yoğun Avrupa yakası trafiğinde oldukça zor. Maça giden taraftarlarının çoğu Anadolu yakasında yaşayan fbliler için maçın 9'da başlaması geç bile sayılır. Adamlar o saate kadar rahat rahat yemeğini de yer, maç öncesi eğlencesini de yapar.

Federasyon neden böyle bir uygulamaya gitti anlamak zor. Sanırım Galatasaray taraftarının daha çileli şekilde salona gitmesini istiyorlar. Normal sezonu önde bitiren takım taraftarına küçük bir kıyak yapılmış deyip görmezden mi gelsek yoksa tepki mi versek çözemedim..

Basar geçeriz evelallah:f50::f50::f50:

Arroyo-Sinan ve Sürpriz at Ender maçın adamları olacak.Benden söylemesi

Şu maçı kapıp kaçsak ne güzel olur...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-lmbPyTKDTg[/media]

Moralim bozuldu izlemeyeceğim !

Ben ipekçideki 2 maça da aldım biletimi sabırsızlıkla bekliyorum :yoji:

pQoY4Eu.png

Maci hangi kanal veriyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aa_picture_20140124_1428696_web.jpg

Arroyo coşdur bizi...

Geri