BBL Play Off Final 1.Maç | Fenerbahçe Ülker 89-70 Galatasaray LH | MS | 3 Haziran

murat murathanoğlunu yıllardır izler ve beğenirim

fenerlidir doğru

ama ntv spikerleri gibi yanaşma değildir

o pozisyonda ben de blok gibi gördüm başta

En az senin kadar uzun zamandir izler ve dinlerim yanasmanin onde gideni. Tek oyunları Furkan yok bo harika dondu yine fb vs vs adam zevke geliyo. Rum takimi ile oynamiyo yanasmasi oldugu takim. Isini adam gibi yapsin 2 yalama beraber mac anlatıyor

Zoric gibi vasat adamı yıldız yaptık ya.

Maçtan önce cehennemi yaşatacaz diyorlardı bumu cehennem uyuyor salon :D

Maç saatleriyle ilgili dikkatimi çeken bir durum var. Fenerbahçe'nin ev sahipliğindeki bütün maçlar saat 21:00'a konmuş. Oysa Galatasaray'ın sahasında oynanacak tüm maçlar (Pazar günkü maç hariç) saat 20:00'de. Halbuki İstanbul trafiğini düşündüğümde Avrupa yakasındaki trafik her zaman Anadolu yakasındaki trafikten daha kalabalık oluyor. İzmit'te yaşayan biri olarak saat 5'te işten çıkıp 8'de Abdi İpekçi'de olmam yoğun Avrupa yakası trafiğinde oldukça zor. Maça giden taraftarlarının çoğu Anadolu yakasında yaşayan fbliler için maçın 9'da başlaması geç bile sayılır. Adamlar o saate kadar rahat rahat yemeğini de yer, maç öncesi eğlencesini de yapar.

Federasyon neden böyle bir uygulamaya gitti anlamak zor. Sanırım Galatasaray taraftarının daha çileli şekilde salona gitmesini istiyorlar. Normal sezonu önde bitiren takım taraftarına küçük bir kıyak yapılmış deyip görmezden mi gelsek yoksa tepki mi versek çözemedim..

Yönetim sesine çıkarmaz, bişey demezse adamlar diledikleri gibi saçma sapan saatlere maç verirler! Ben bunu resmi siteye yazmıştım ama yönetimin umuru bile değil!

Çok sayı yiyoruz. 12 dakika da 30 sayı yenmez.

Oğuz'un attığı yerden hayatında en fazla 10 giren şut vardır herhalde.

Geri
Üst Alt