BBL Play Off Final 3.Maç | Galatasaray LH 73-64 FB Ülker | M.S | 8 Haziran

1-0 iken emindim şampiyonluktan.2.maç da yenildik ama fülkere değil hakemlere.Bu sefer daha eminim.Şampiyon olacağız!

2 maci da alirsak ne oluyor? Fener kendi stadinda final mi oynayacak bizimle? Ozm sampiyon olmamiz mümkün degil deseniz ya. 0-3 olur biter bu is.

2-2 olsa bile maci vermezler orda.

2 maci da alirsak ne oluyor? Fener kendi stadinda final mi oynayacak bizimle? Ozm sampiyon olmamiz mümkün degil deseniz ya. 0-3 olur biter bu is.

2-2 olsa bile maci vermezler orda.

2-2-1-1-1 şeklinde seri. 2-2 yaparsak Ülker'de bi şansımız olabilir (2-3) sonra 6. maçta İpekçi'de fişi çekeriz. En iyi ihtimal bu şuan.

Valla ne olursa olsun 2-2 ye getirelim . 2009 da mıydı lakers boston finalinde lakers 3-1 gerideydi adamlar maça başlarken kareografide şunu yazmışlardı. Not in our house .. Biz de de öyle bizim evimizde sevindirmeyelim hep boyunları bükük ayrılsınlar gerçek bir deplasman orası. Geldikleri gibi gitsinler.

2-2-1-1-1 şeklinde seri. 2-2 yaparsak Ülker'de bi şansımız olabilir (2-3) sonra 6. maçta İpekçi'de fişi çekeriz. En iyi ihtimal bu şuan.

Ben orda 2-3 yapacagimiza hic inanmiyorum. 0-3 olur biter bence.

Valla basket izlemem, ama bu mac önemli diye izledim. Ulan basketten anlamadigim halde hemen Ceyhun'u, Sabri'yi, Dany'yi gördüm. (Erceg-Ersin-Ender)

Bau4ptfIYAEeCpC.jpg:large

deplasmanda mac almadan sampiyon olamayiz. bunu da kaybedersek galibiyetsiz 2.oluruz

Geri
Üst Alt