BBL Play Off Final 3.Maç | Galatasaray LH 73-64 FB Ülker | M.S | 8 Haziran

Şu takımda Hawkins'le Jewai olsa tadından yenmezdi :topsy_turvy:

Cenk adamsın adam!!

BpoFJ1FIYAA2Zeb.jpg

ne desek az bu adama HELAL OLSUN dan başka hiçbirşey denmez

final dışında 3 maç alan kazanmıyor seriyi =) çeyrek finalde 2 maç alan kazanıyor mesela =)

wikipedia üzerinden cevap veriyorum

Çeyrek ve yarı final müsabakaları[değiştir | kaynağı değiştir]

Play-off'un tüm turlarında takımların ligde oynamış oldukları maç sonuçları aşağıdaki gibi dikkate alınır.

Çeyrek ve yarı final müsabakaları kazanılmış 3 maç üzerinden oynanır ve bu turlarda ilk iki maç, normal ligi üst sırada bitiren takımın sahasında 3. ve 4. maçlar rakip sahada ve 5. maçın gerekmesi halinde ligi üst sırada bitiren takımın sahasında olmak üzere sıra ile oynanır.

Markoishvili'ye yapılan faul verilmiş olsa şimdi 2-1 önde olan biz olacaktık. Ama yapacak birşey yok olan oldu artık.Umarım tekrar böyle karar olmaz bir daha.

4. maçta Fener bugün olduğundan daha konsantre olacaktır. Çünkü 3-1 demek bir yerde şampiyonluk demek. Ordan döndürmek imkansız gibi. Fakat 2-2 olursa rüzgar tamamen bizim arkamıza geçer. Çok kritik maç. Hocaya ve oyunculara güveniyorum. 2-2 olacak inşallah.

Ender ve Cenk FB maclarını cok ayrı bir motivasyonla oynuyor. Helal olsun ikisinede.

wikipedia üzerinden cevap veriyorum

Çeyrek ve yarı final müsabakaları[değiştir | kaynağı değiştir]

Play-off'un tüm turlarında takımların ligde oynamış oldukları maç sonuçları aşağıdaki gibi dikkate alınır.

Çeyrek ve yarı final müsabakaları kazanılmış 3 maç üzerinden oynanır ve bu turlarda ilk iki maç, normal ligi üst sırada bitiren takımın sahasında 3. ve 4. maçlar rakip sahada ve 5. maçın gerekmesi halinde ligi üst sırada bitiren takımın sahasında olmak üzere sıra ile oynanır.

verdiğin linki aç ve son iki sezonun play-off çeyrek final eşleşmelerine bak =) kaç maç kazanan tur atlamış =) sonra da 13 küsur senedir izliyorum deme =)

verdiğin linki aç ve son iki sezonun play-off çeyrek final eşleşmelerine bak =) kaç maç kazanan tur atlamış =) sonra da 13 küsur senedir izliyorum deme =)

13 senedir izliyorum ... ama ukraynada yaşayan bi insan olarak son 2 senedir çeyrek finallerin neden 2-0 ile bittiği hakkında bi fikrim yok ...

Onlar bizi süklase ederek yenebiliyor ama biz bu sezon onu başaramadık henüz. Üstelik 3 kez dönüş fırsatı vermişiz. Halen daha avantaj net şekilde onlarda ne yazıkki.

Onlar bizi süklase ederek yenebiliyor ama biz bu sezon onu başaramadık henüz. Üstelik 3 kez dönüş fırsatı vermişiz. Halen daha avantaj net şekilde onlarda ne yazıkki.

ne olursa olsun evimizde maç kaybetmeyiz onlara seriyi en fazla 4-3 alabilirler o da saha avantajından dolayı ama ben bizim 4-2 alacağımızı düşünüyorum

neymiş onlar arroyoya önlem alirsa bizde mcclebe önlem alirmişiz. mccleb durdumu bunlarda duruyor. melihin çoşmasina ragmen.

13 senedir izliyorum ... ama ukraynada yaşayan bi insan olarak son 2 senedir çeyrek finallerin neden 2-0 ile bittiği hakkında bi fikrim yok ...

çünkü 3 senedir sistem öyle nasıl izliyorsun anlamadım =) daha bu sene kargaları 2-1'le geçmedik mi renktaş =) bu arada anladık Ukrayna'da yaşıyorsun her başlıkta yazmaktan bıkmadın mı renktaş =)

Geri
Üst Alt