BBL Play Off Final 3.Maç | Galatasaray LH 73-64 FB Ülker | M.S | 8 Haziran

ok.gif
gokak - 08.06.2014 21:09

bos.gif

Seyircimiz berbat otesi maalesef. Bu herifler bizden cok daha etkili.

[alıntı yap

Arasıra doğruyu yazanları da görüyorum şu antu çiftliğinde.... :D

Ntvspor mikrofonunu yere attı diye bu adamı almamışlardı değil mi milli takıma? :crushed: Şikeci tayfasının da rüşvetçi tayfasının da Allah belasını versin!! Hepsi beraberce karanlığa gömülecekler inşallah :mad:

Cenk adamsın adam!!

BpoFJ1FIYAA2Zeb.jpg

Ntvspor mikrofonunu yere attı diye bu adamı almamışlardı değil mi milli takıma? :crushed: Şikeci tayfasının da rüşvetçi tayfasının da Allah belasını versin!! Hepsi beraberce karanlığa gömülecekler inşallah :mad:

Şimdi almasınlar yiyorsa Ergin Ataman'ın milli takımına

çünkü 3 senedir sistem öyle nasıl izliyorsun anlamadım =) daha bu sene kargaları 2-1'le geçmedik mi renktaş =) bu arada anladık Ukrayna'da yaşıyorsun her başlıkta yazmaktan bıkmadın mı renktaş =)

ceyrek finalleri izlemiyorum ! zaten gs fb efes banko yarı finale kalıyo her sene heyecan dediğin yarı final ve finaldir

Abartmayın be kardeşim :D Gerçekçi olmak gerekirse Cenk o seviye de değil.

Abartmayın be kardeşim :D Gerçekçi olmak gerekirse Cenk o seviye de değil.

Şampiyon olmuş takımın en etkili Türk oyuncularından birini milli takım seviyesinde görmüyorsan o senin problemin arkadaşında dediği gibi gezi olayları etken sebepti o zaman

bu arada

Zoric'in dirseklerini ve kendini atmalarını ilk iki maçta göremeyen hakemler bu maçta görmüş... Hayret.

Şampiyon olmuş takımın en etkili Türk oyuncularından birini milli takım seviyesinde görmüyorsan o senin problemin arkadaşında dediği gibi gezi olayları etken sebepti o zaman

Ben Hidayetlerin filan olmadığı Dünya kupası hariç Milli takım da iş yaptığını görmedim.

Şunlara sadece ÜLKER diyelim de gerçek foyaları ortaya çıksın ;)

arroyo 5. maçta palaudaki ilk yarı performansını göstersin yeter

tabi sakatlaklanması hariç :D

Çeptalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XmymK-Vwlzk[/media]

Cenk'e 4 hücum üst üste pozisyon hazırlayın 12 sayı öne geçeriz. (Deplasman falan farketmez.)

Geri
Üst Alt