Hasan Hüseyin Can
Parçalı Üye
- 10 Mart 2013
- 2.577
- 0
- 726
Seyircimiz berbat otesi maalesef. Bu herifler bizden cok daha etkili.
[alıntı yap
Arasıra doğruyu yazanları da görüyorum şu antu çiftliğinde....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seride en fazla 1 maç alabilirlerdi
Cenk adamsın adam!!
![]()
Ntvspor mikrofonunu yere attı diye bu adamı almamışlardı değil mi milli takıma? :crushed: Şikeci tayfasının da rüşvetçi tayfasının da Allah belasını versin!! Hepsi beraberce karanlığa gömülecekler inşallah![]()
gokak - 08.06.2014 21:09![]()
![]()
Seyircimiz berbat otesi maalesef. Bu herifler bizden cok daha etkili.
[alıntı yap
Arasıra doğruyu yazanları da görüyorum şu antu çiftliğinde....![]()
çünkü 3 senedir sistem öyle nasıl izliyorsun anlamadım =) daha bu sene kargaları 2-1'le geçmedik mi renktaş =) bu arada anladık Ukrayna'da yaşıyorsun her başlıkta yazmaktan bıkmadın mı renktaş =)
Ntvspor mikrofonunu yere attı diye bu adamı almamışlardı değil mi milli takıma? :crushed: Şikeci tayfasının da rüşvetçi tayfasının da Allah belasını versin!! Hepsi beraberce karanlığa gömülecekler inşallah![]()
Abartmayın be kardeşimGerçekçi olmak gerekirse Cenk o seviye de değil.
ceyrek finalleri izlemiyorum ! zaten gs fb efes banko yarı finale kalıyo her sene heyecan dediğin yarı final ve finaldir
Abartmayın be kardeşimGerçekçi olmak gerekirse Cenk o seviye de değil.
Şampiyon olmuş takımın en etkili Türk oyuncularından birini milli takım seviyesinde görmüyorsan o senin problemin arkadaşında dediği gibi gezi olayları etken sebepti o zaman