BBL Play Off Final 5.Maç | FB Ülker 76-63 Galatasaray LH | MS | 13 Haziran

oğuzun annesi vefat etmiş başı sağolsun

maçta oynamayabilir oynasa bile ne kadar aklı maçta olur çok büyük bir acı

Çeptalk

Ben Galatasaray Başkanı ya da yöneticisi olsam bir basın toplantısı düzenlerdim, çok kısa, öyle uzun falan bir toplantı değil. Ve şunları söylerdim;

1- Bu elimde görmüş olduğunuz emzikten 1905 adet sipariş ettik ve hediye paketi ile birlikte Azize'ye yolluyoruz, son günlerde yine çok ağlıyor, arzu ettiği gibi emebilir, yakın bir geçmişte kızı oldu bildiğim kadarıyla, Allah bağışlasın, isterse yeni doğan kızına da emdirebilir.

2- Bu görmüş olduğunuz atlet fanila ve don takımından da yine 1905 adet sipariş ettik ve hediye paketi ile Azize'ye yolluyoruz. Hapiste giyer, giydikçe de bizi hatırlar, ıslak zeminde kayarak kaldırdığımız kupayı hatırlar.

Taraftarlarımızı da 16 Haziran Pazartesi akşamı oynanacak Abdi İpekçi'deki maça bekliyoruz, cezalı Azize nasıl salona giriyorsa, cezalı taraftar da salona buyursun.

Herkese iyi günler.

Bu maç kuduracaklar büyük ihtimal ergin hoca biraz üstelerine oynasa fena olmaz :)

Aziz: avvupada vile şike yaptivav

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçta oyuncularımız umarım bol bol seyirciyi tahrik eder. Ergin hoca, oyuncular hepsi tahrik etsin seyirciyi, maç için ise kazanmaktan başka çaremiz yok. Takıma güveniyoruz. Gerekeni yapacaklardır. 2-0'dan seriyi 2-2'ye getirdik. Moralli olan taraf biziz. Geriden gelen her zaman avantajlıdır.

Bu maçta oyuncularımız umarım bol bol seyirciyi tahrik eder. Ergin hoca, oyuncular hepsi tahrik etsin seyirciyi, maç için ise kazanmaktan başka çaremiz yok. Takıma güveniyoruz. Gerekeni yapacaklardır. 2-0'dan seriyi 2-2'ye getirdik. Moralli olan taraf biziz. Geriden gelen her zaman avantajlıdır.

Kismen katiliyorum ama hakem formasi giymis fenerliler de bizim icin sorun teskil edecektir.

Tapatalk

bugünkü azizin açıklamasından sonra ergin ataman gerekeni yapacaktır tabi hakemler tehdit ve şantajlara boyun eğmezse

sans yanımızda olsun her attıgımız sut gırsın burdan da gırer mı be dedıgımız sutlarımız gırsın her mac fener balı olacak degıl ya bu macta bızde olsun amin.

Ergin hoca taraftarın üstüne oynamalı, bizim her salladığımız top girmeli şans yanımızda olmalı, o ortamda ancak böyle galibiyet alabiliriz.

aziz hiyarinin bugun soyledigi sozleri a25 kagida print edip soyunma odasina astigimiz taktirde oyuncularin ramboya donuseceklerini dusunuyorum

thx aziz

Korkularından ne yaptıklarını bilmez hale gelmeleri zaten serinin 4-2 ile bitip şampiyon olacağımızın en büyük göstergesi :)

E-DİT-LE-YE-CE-ĞİZ !!

yenemiyorsak provakasyonun kralını yapıp şikecilri sahaya indirmemiz gerekir bu asker kaçağının bugünkü açıklamalrından sonra bu şart oldu

engin atamanı milli takımın başında görmek istemiyoruz

okSol.gif
1 / 4

ok.gif
fbosman - 10.06.2014 23:26

bos.gif

fenerbahçe olarak engin ataman amigosunu milli takımın başında görmek istemiyoruz

antuda azizi buldum la.

Azizin aciklamalari iyi oldu, daha da hırslı cikariz maca,moralli olan biziz maca iyi baslarsak gerisi gelir

Tapatalk

Şanlı Galatasaray ın ismini ağzına almaktan korkan azize piçi,hakemlerden kimsenin lehine karar vermemeleri yönünde konuşurken,bir yandanda şampiyon olmak için hiç bir engel tanımayacaklarını söyleyerek resmen tehdit ediyor.Bu piçin maçlara girmesinin yasak olduğu bir ortamda konuşuyor.

Ender'e Fener'den teklif geldikten sonra bugün oynamaması sürpriz mi acaba?

Geri
Üst Alt