BBL Play Off Final 5.Maç | FB Ülker 76-63 Galatasaray LH | MS | 13 Haziran

Digiturk lig tv paketi olanlar bu maçı izleyebiliyor mu ? Ona göre misafirliğe gidecem :D

taraflı hakemleri ve aşağılık tbf ile birlikte umudum çok az her türlü çirkeflik yapılıp cevap verilmelidir bunlara anladıkları dilden. Yalnız hocamız dikkat etsin onada bir kumpas hazırlandığını ciddi ciddi düşünüyorum ben.

Bu mac yarıda kalır.Fener kazanırsa 7.mac seyircisiz olur.

Fenerli oyuncular hocalarının yokluğu sebebiyle maça hızlı başlayacaktır. Ancak bu motivasyonun çok sağlam kalacağına inanmıyorum.

3.periyoda kadar fark yapamasalar,maçı biz alırız.

Malum grup antuda başlıklarda Klübümüzün ismine yapılmadık hakaret kalmıyor "(Bkz):6s" bizde "FB Ülker - Galatasaray LH" diye başlık açıyoruz açık açık yazsanıza "Şike Ülker - Galatasaray" desenize şike deplasmanına gidiyoruz 5. maç diye neden yazılmıyor.. yalan yanlış birşeymi bu, mahkeme kararı yokmu? bu adamlar şikeci değilmi? başkanları hakkında hüküm yokmu?.. şikecilerle 5. maçı yapıyoruz arkadaşlar emeğimiz hırsızlar tarafından çalınmaz ise koyup geçmemiz hergün güneşin doğup batması kadar doğal birşey olacak..

Bunların trabzon da bedava kazandıkları maç gibi olsa keske ve taraftar sahaya müdahale etsede maç yarım kalsa.

Seyircisiz ceza sonrası bende heves kaçtı, inşallah takıma tersi yansır.

eğer bu akşam kazanamazsak seri biter

ama azize her türlü pisliği hazırlamıştır

Allah yardımcısı olsun aslanlarımızın

yine çıkıp aslan gibi savaşsınlar yeter

Yarın ve öbür gün sınavlarım var bu maçı izleyeyim mi izlemeyeyim mi? Ne dersiniz?

eğer bu akşam kazanamazsak seri biter

ama azize her türlü pisliği hazırlamıştır

Allah yardımcısı olsun aslanlarımızın

yine çıkıp aslan gibi savaşsınlar yeter

Seri bitmez . İpekçideki maçı yine biz alırız . Son maçta ise final sendromu yaşayan fblilere koyarız .

vuty6upy.jpg

İADE ETMİYORUZ

O MAÇA GİRECEĞİZ

Geri
Üst Alt