BBL Play Off Final 5.Maç | FB Ülker 76-63 Galatasaray LH | MS | 13 Haziran

Bu macta cosmamiz zor gibi 3. Ceyrek anlayacağız yine vurdum duymaz olurlarsa vay halimize. Sasiriyorum yani hucum yaparsın girmez anlarimda 24 saniye dolasiyoz sonra dan dun atislar. Iceri gir faul falan al diyen yok hayırlısı bakalim

18/16 saha ici isabeti ile oynamis fb biz ise 21/5 savunma yok ustune arroyo sahada yürüyor

Tapatalk

Maşallah.

Kapattım artık ilk yarı ile birlikte.

Dönerse haber verin, belki sorun bendedir.

Mümkünse bejekeden oyuncu almayalım !!!!!!

Arroyo yine umursamaz modda 20 saniye topla oynuyor 3 4 top kaybi var oda ekstrasi. 5 yada 6 da 0 sut atmis isimiz zor

Ohhh 100 yemeyelim 45+45=90 yapar oleyy.

eğer bugün bizim takım bu saatten bu skordan sonra çirkefliğin kralını yapmazsa yazıklar olsun başkada birşey söylemiyorum

Bir yarıda bu kadar sayıyı yemek büyük beceri ister. Tövbe tövbe...

Geçen SAS böyle oynamıştı Miami'ye karşı ne attıysa girmişti ilk yarı. Üstüne bizim hücum performansı da yerlerde geziyor. Kafa kafaya gideriz son çeyrekte alırız diye düşünmüştüm ama büyük yanıldım. Bu maç şampiyonluk maçıydı bana göre.

beyler birseyler olursa zaten haberimiz olur gecmis olsun şimdiden sneijderi izleyecem ben

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Arroyo'nun oyun tarzı bu. 20 saniye topu elinde tutar son saniye ya kendi atar, ya da beklenmedik bir asist yapar. Bugün bunların hiçbirini yapamayınca durum böyle oldu. Sen bütün sistemi tek oyuncu üzerine yaparsan cortlarsın böyle.

Sen bi maçta 1.çeyrek 26 sayı at şimdi gel.. Allah'a havale ediyorum.

Son maca biraktiracagiz anlasildi. Bari ceza aldiralim da son mac kadinlara oynatalim. KAdin sesi belki etkiler onlarin oyunu :D

Endere bile razi ediyor bu adam bazen. Anlamiyorum arkadaş bir form durumun olur 3 gunde bir değişmez deliricem

Geri
Üst Alt