BBL Play Off YF 1.Maç | Banvit 57-67 Galatasaray LH | MS | 23 Mayıs

Euroleague neden ısrarla her sene kendi liginde(Euroleague'de yani) başarısızlıktan ölen takımlara Wild Card veriyor anlamak zor.

Bildiğim kadarıyla finalde Şikeciler ile oynarsak sonuca bakmaksızın Euroleague gidiyoruz.

Seneye Erceg'in yerine başka birini almalıyız. Erceg dış atışlarda iyi ama ne savunması iyi ne ribaundlarda iyi. Çok daha sert biri lazım bize. Furkan'ın yerine mutlaka sırtı dönük oynayabilen ve az da olsa şutu olan birisi lazım.

yerinemi yaninami. bizim en iyi defans yapan oyuncumuz. bugün ribaundda sorun yaşamiş. hücumda sorunlarida olabilir onun yaptigi defans dünyaya bedel. geliştirmeli vasat yönlerini.

Basktebolda Banvit'e karşı alınan galibiyetler bana Fenerbahçe galibiyetlerinden daha fazla keyif verir. Özel bir nedeni var mı diye sorarsanız yaşı yeten arkadaşlar için gelsin (bkz. 24 Nisan 2005 Banvitspor-Galatasaray maçı)

Arroyo'nun paralar ödenmiş herhalde. :(

Vallahi Banvit'ten çok kendi durumumuzdan çekiniyordum reaksiyon gerekiyordu neyse ki mesajı verdik.

Herkes Erceg' e laf atıyor ama Bonsu ve Hairston yerine N' dong ve Gordon olsaydı bence şampiyonluğu çok rahat alırdık ki bu kadro bile alabilir.

Bu seride 2 olan mı eliyor ? Ayrıca finalde kaç olan kazanıyor ?

yerinemi yaninami. bizim en iyi defans yapan oyuncumuz. bugün ribaundda sorun yaşamiş. hücumda sorunlarida olabilir onun yaptigi defans dünyaya bedel. geliştirmeli vasat yönlerini.

Furkan'ın yanına birini almalıyız. Rotasyon için iyi bir oyuncu ama Euroleague de en fazla 10 15 dakika oynayabilir bu haliyle. Çok fazla basit hata yapıyor.

Basktebolda Banvit'e karşı alınan galibiyetler bana Fenerbahçe galibiyetlerinden daha fazla keyif verir. Özel bir nedeni var mı diye sorarsanız yaşı yeten arkadaşlar için gelsin (bkz. 24 Nisan 2005 Banvitspor-Galatasaray maçı)

o günleri hatırlatmaya lüzum yok bence renktaş

Çeptalk

Allah yaşatmasın bir daha o günleri . Hatırlatma bir daha böyle şeyler .

Geri
Üst Alt