Saha avantajı olan seride çok zor.
1. Final deneyimi var.
2. Turgay'ın hakemleri devreye girer.
haklısın hakem ve salon ile 1 maç alırlar 1 maç'da biz veririz 2 maç kazanabilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saha avantajı olan seride çok zor.
1. Final deneyimi var.
2. Turgay'ın hakemleri devreye girer.
3 Puan @3puancom 28 sn.
SON DAKiKA: Banvit-Galatasaray maçından sonra iki takım da kural hatası sebebiyle maça itiraz ediyor
bu ne şimdi ?
Euroleague neden ısrarla her sene kendi liginde(Euroleague'de yani) başarısızlıktan ölen takımlara Wild Card veriyor anlamak zor.
Seneye Erceg'in yerine başka birini almalıyız. Erceg dış atışlarda iyi ama ne savunması iyi ne ribaundlarda iyi. Çok daha sert biri lazım bize. Furkan'ın yerine mutlaka sırtı dönük oynayabilen ve az da olsa şutu olan birisi lazım.
Kime vermiş ki yine.
Bu seride 2 olan mı eliyor ? Ayrıca finalde kaç olan kazanıyor ?
yerinemi yaninami. bizim en iyi defans yapan oyuncumuz. bugün ribaundda sorun yaşamiş. hücumda sorunlarida olabilir onun yaptigi defans dünyaya bedel. geliştirmeli vasat yönlerini.
Bildiğim kadarıyla finalde Şikeciler ile oynarsak sonuca bakmaksızın Euroleague gidiyoruz.
Basktebolda Banvit'e karşı alınan galibiyetler bana Fenerbahçe galibiyetlerinden daha fazla keyif verir. Özel bir nedeni var mı diye sorarsanız yaşı yeten arkadaşlar için gelsin (bkz. 24 Nisan 2005 Banvitspor-Galatasaray maçı)
Birsey yapabilecegimizi zannetmiyorum.
Basktebolda Banvit'e karşı alınan galibiyetler bana Fenerbahçe galibiyetlerinden daha fazla keyif verir. Özel bir nedeni var mı diye sorarsanız yaşı yeten arkadaşlar için gelsin (bkz. 24 Nisan 2005 Banvitspor-Galatasaray maçı)