BBL Play Off YF 4.Maç | Galatasaray LH 73-66 Banvit | MS | 30 Mayıs | FİNALDEYİZ!

Ya millet neden bu kadar geriliyor anlam veremiyorum.

Adamlar daha devre arasında maç gitti diye sallamışlar herkese, maç sonu alıntı yapılmış ona da kızıyorlar. Futbol maçlarından önce de yaşıyoruz hep, kadro belli olunca forum kuralları çerçevesinde hocaya oyunculara dümdüz gidenler galip gelirsek demezler ki salladım ama yanılmışım. İlla bir kulp bulunacak işte yok iki oyuncu vardı gerisi çöptü, onun şu atışı girmese kazanamazdık, adamın ayağı kaymasa kesin yenilmiştik hep bahaneler.

Like ver veya görmezden gel geç, neyi kanıtlama çabası yani bu? Maç devam ederken herkese sallamak serbest, maç sonunda cevap yazılınca aklı 5 yaşındaki renktaşlar laf çarpıyorlar yeaaa.

Olay biraz basketbol kültürü olmayan taraftarlardan kaynaklı..2 senedir takımın ve Ataman'ın neler yaptığı ortadayken bir devrelik oyuna göre o kadar saçma laf edersen dalga konusu olursun kimse kusura bakmasın..

İlk devrede sanki 3 maçtır Banvit bunu yapmıyormuş gibi her swich sonrası adam değişimine bir türlü çözüm bulamadık,şaşkın ve inanılmaz tutuk bir devre oynadık..3. çeyrekte karşı takımın savunmasına olması gerektiği gibi tempolu ve basit oynayarak hemen bir seri yakaladık..Marco fitili ateşledi ard arda attığı üçlükler inanılmaz bir sekanstu gerçekten müthiş yürek koydu ordan aldık gittik zaten maçı Banvit tamamen düştü oyundan yaptığımız tempoya ve inanca karşılık veremediler..Son 3-5 dk kala biraz toparlandılar ama yetmedi..Helal olsun yine finaldeyiz..Fener'i elememiz için oynadığımız oyunun biraz daha üstüne koymalıyız,amatörce oynadığımız dönemleri final serisinde asla yapmamalıyız..

Reaksiyon bekliyorduk ikinci yarıda geldi,eyvallah hepsine.Final serisi içinde umutluyum iş bizde bitiyor bugün gördük.Biraz daha istekli olalım,herkesten fazla hak ediyoruz.

Bir düzeltme yapalım. El garanti değilmiş.

Katılmak için diğer liglerde bir kaç ihtimalin gerçekleşmesi lazımmış. Tabi şampiyon olamadığımız senaryo için geçerli bu.

2 top kaybettik, 2 iyi savunma yaptık. Yemedik...Biraz da iyi taraflarını görmeye çalışın.

Mac boyu hic elestirmedim zaten ama onlari Banvit atamadi bizim savunmamizdan ziyade. Ayrica konsantrasyon sorununa da bir cozum bulunmali.

Bu macin tek iyi yani o kadar geriden gelip maci cevirebilmemiz oldu ki onemli bence.

fark 10 oldu allah belanızı versin

kadro hakikaten leş.

Gitti maç artık. İnş finale çıkmayız yoksa Ülker fena yapar bizi.

2. periyot tecavüz var resmen..işin kötüsü bizimkilerde zevk alıyor

ulan bu salaklar daha basket atamıyor..ataman çöplerini al defol git be

bu maç dönmez...

hangi birini sayacaksın ki hepsi birbirinden rezil

banvit şu maçı alamazsa şubeyi kapatsınlar.karşılarında rakip yok...

ERGİN ATAMAN İSTİFA

ben bugün kesin ceza yerim . bu takım küfür hak ediyor..

Sivri yorum yapınca, sert eleştirince ele ne geçiyor?

valla ben ( çoğunlukla benden alıntı yapılmış:D)maçları böyle izlerim. sivri demişsin ama maçı izlerken söylediklerim yazsaydım 1 sene ceza yerdim :D. ha takım berbat o ayrı ama benim maç izleme olayım budur...

Benim de 1 mesajım var maçta, o da fark 14 aleyhimizeyken Ergin Ataman'ın maç kaybetmeye de sezon kaybetmeye de kredisi olduğu idi.

Dediğin gibi tarz meselesi demekki.

Bu mac zor döner burdan sanki. Iyi değiliz

ERGİN ATAMAN İSTİFA

ben bugün kesin ceza yerim . bu takım küfür hak ediyor..

Hepsinde var zaten bir 'Mallik '

Maç da kaybedebilir Ataman, sezon da... O kredisi var.

Cevher'in 2, Erkan'ın 1 tane 3lüğü uzaydan geldi. Ne bu karamsarlık. Hemen Ergin Ataman'ı yollamalar falan. Geçen sene bu takımı kim şampiyon yaptıysa. Veya bu sene EL'de çeyrek finale kim çıkardıysa. Kapatın kapatın bu şubeyi de kapatın. Kadın basketbolu da kapatıyodunuz bu sene 3 kupa aldık.

Skandal skor. Paşalar yine yatıyor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
sayfa 10'dan alıntılar :P

not : ben sayfa 10'da kalmışım en son forumda başka bir sebebi yok :)

Eurolige finalin yetmesi için Cska ve milano nun kendi liglerinde finale kalması gerekiyormuş. Cska 2-0 önde Kazana karşı yarı finalde . Milano da Sassarinin 1-0 önünde yarı finalde.

tribün muazzamdı

yanımdaki ve önemdeki abilere saygılar

müthiş gaza getirdiler

ikizler abi ve oğulcan abiye de teşekkürler

Ben o mesajımda malike atıfta bulunmusum, takımı berbat etkiledigi için. Nesi var anlamadım

eleştirmek için alıntılamadım zaten , arada senin mesajını da eklemişim multi quote'a ..

ne kadar morali dengesiz bir taraftar topluluğuz güzel bir örneği oldu bu maç bence.

Geri
Üst Alt