Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.963
- 23.519
- 3.723
Final serisinde Erceg , Hairston ve Bonsu böyle devam ederse işimiz çok zor.
Biraz da şans lazım.
Umarım kazanırız.
Biraz da şans lazım.
Umarım kazanırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umutsuzsporlular işbaşında.Her seri başında vardı böyleleri ve gene mevcut.Ben de her zaman ki gibi basketbol takımıza güveniyorum ve kupayı kazanacağımızı düşünüyorum.
Bayan basketbolun intikamını(Mahmut Uslu olayı) almak için her türlü pisliği yapacaklardır..Saha avantajını ve çirkefliği de elinde bulunduran Fenerbahçe kamuflajlı Ülker maalesef daha şanslı..
Bence Erceg savunmada cok ozverili oynadi.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Umutsuzsporlu ne Allah aşkına ? Takım kendi sahası ve seyircisi önünde rezil bir oyunla devreyi 14 sayı farkla geride kapatmış karşında Banvit gibi bir takım var. Ben ilk devre yazdım zaten o mesajları. Ergin Ataman seneye kesinlikle gitmeli. Adamda Erceg ve Malik sevdası bitmedi. Takımda 1-2 oyuncu dışında inisiyatif alacak oyuncu yok. Doğru düzgün organize hücum yapamıyoruz. Arroyo şapkadan tavşan çıkartacak da Marko üçlük sallayacak da öyle sayı bulacağız. Savunma zaten yol geçen hanı gibi. Bu oyunla biraz zor alırız kupayı.
Ergin Ataman istifa diyenler gerçektende çok komik adamların bütçeleri bizim 3 mislimiz Obradovic iyi hoca deyipte Ergin hocaya laf atmak saçmalık
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buna rağmen EL'de son16'ya kalan biziz. Ama Ergin Ataman gitsin. Tabii ya.
Umutsuzsporlu ne Allah aşkına ? Takım kendi sahası ve seyircisi önünde rezil bir oyunla devreyi 14 sayı farkla geride kapatmış karşında Banvit gibi bir takım var. Ben ilk devre yazdım zaten o mesajları. Ergin Ataman seneye kesinlikle gitmeli. Adamda Erceg ve Malik sevdası bitmedi. Takımda 1-2 oyuncu dışında inisiyatif alacak oyuncu yok. Doğru düzgün organize hücum yapamıyoruz. Arroyo şapkadan tavşan çıkartacak da Marko üçlük sallayacak da öyle sayı bulacağız. Savunma zaten yol geçen hanı gibi. Bu oyunla biraz zor alırız kupayı.
28-42 / 73-66'ı aynı rafa koyanlar..