BBL Play Off YF 4.Maç | Galatasaray LH 73-66 Banvit | MS | 30 Mayıs | FİNALDEYİZ!

Final serisinde Erceg , Hairston ve Bonsu böyle devam ederse işimiz çok zor.

Biraz da şans lazım.

Umarım kazanırız.

Umutsuzsporlular işbaşında.Her seri başında vardı böyleleri ve gene mevcut.Ben de her zaman ki gibi basketbol takımıza güveniyorum ve kupayı kazanacağımızı düşünüyorum.

Umutsuzsporlu ne Allah aşkına ? Takım kendi sahası ve seyircisi önünde rezil bir oyunla devreyi 14 sayı farkla geride kapatmış karşında Banvit gibi bir takım var. Ben ilk devre yazdım zaten o mesajları. Ergin Ataman seneye kesinlikle gitmeli. Adamda Erceg ve Malik sevdası bitmedi. Takımda 1-2 oyuncu dışında inisiyatif alacak oyuncu yok. Doğru düzgün organize hücum yapamıyoruz. Arroyo şapkadan tavşan çıkartacak da Marko üçlük sallayacak da öyle sayı bulacağız. Savunma zaten yol geçen hanı gibi. Bu oyunla biraz zor alırız kupayı.

Bence Erceg savunmada cok ozverili oynadi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Ergin Ataman istifa diyenler gerçektende çok komik adamların bütçeleri bizim 3 mislimiz Obradovic iyi hoca deyipte Ergin hocaya laf atmak saçmalık

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Obra'nın iyi hoca olduğunu düşünmüyorum. Bu fanatiklik değil. En azından fenere kimyasının tutmadığını düşünüyorum. Deplasmanlarda zaten yokları oynuyorlar. Bizde Real deplasmanında oynadığımız gibi 1 maç oynayıp kazanırsak kupa bize gelir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Umutsuzsporlu ne Allah aşkına ? Takım kendi sahası ve seyircisi önünde rezil bir oyunla devreyi 14 sayı farkla geride kapatmış karşında Banvit gibi bir takım var. Ben ilk devre yazdım zaten o mesajları. Ergin Ataman seneye kesinlikle gitmeli. Adamda Erceg ve Malik sevdası bitmedi. Takımda 1-2 oyuncu dışında inisiyatif alacak oyuncu yok. Doğru düzgün organize hücum yapamıyoruz. Arroyo şapkadan tavşan çıkartacak da Marko üçlük sallayacak da öyle sayı bulacağız. Savunma zaten yol geçen hanı gibi. Bu oyunla biraz zor alırız kupayı.

Normal sezonda seni 2 kere yenmiş ve normal sezonu rahat rahat lider bitirmiş bir Banvit var. Evet.

Ergin Ataman istifa diyenler gerçektende çok komik adamların bütçeleri bizim 3 mislimiz Obradovic iyi hoca deyipte Ergin hocaya laf atmak saçmalık

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna rağmen EL'de son16'ya kalan biziz. Ama Ergin Ataman gitsin. Tabii ya.

Final maçlarının havası farklı geçer. Saha avantajları onlarda ama gözünüzde büyütmeyin abartı bir takım değil Fülker. Kolay bir seri olmayacak seyirci baskısı, hakemler, bayan basketin rövanşını alma isteği ama ben sahaya karakter koyarsak bu seriyi alacağımıza inanıyorum

Kac kere final gördün de Ergin Ataman gitsin diyebiliyorsun? Ergin Ataman final garantisi zaten. Her takimda öyleydi.

Kupayi alir, almaz ama banko finale tasir takimini. Sakatliklardan sonra Malik gibi oyunculara kaldik. Sanki adamin baska oyuncusu var.

Ben finale kalacagimizi bile düsünmüyordum, cünkü Banvit herkesi ezip geciyordu ligde.

Ergin Ataman büyüklügünü gösterdi ve Banvit´e haddini bildirdi. Cok iyi olmamamiza ragmen Banvit´i gömdü hemde.

Bu sene bu takım bence başarılı olmuştur. Ligde finale, Euroleauge' de çeyrek finale çıktılar.

Finalde kazanırız, kaybederiz hatta süpürülürüz hiç umurumda değil, fikrim değişmeyecek.

Bu seneki kadromuz geçen senekinden güçlü değil, Bonsu' dan N' dong verimi alamadık. Hairston Gordon' un performansının yanına bile yaklaşamadı, Arroyo 1 yaş daha yaşlandı, Ersin ve Marko uzun süre oynayamadılar. Cenk sakatlandı. Olabilecek her türlü kötü şey başımıza geldi bu sene. Üstelik Banvit de, Fülker de geçen senekinden daha güçlülerdi. Finalde saha avantajı da rakipte. Ama herşeye rağmen şampiyon da olabiliriz.

Önümüzdeki seneyi iyi planlamak lazım. Yabancılardan Arroyo ve Marko kesinlikle kalmalı. Gordon' un nasıl döneceği önemli ama denemeliyiz, o da kalmalı. Jawai ve Bonsu' dan ümidim yok, çok iyi bir 5 numara almalıyız. Zaza' yı takip edemedim ama belki bu sene olabilir. Yabancı kontenjanını da rahatlatır. Erceg' in yerine de daha iyi bir 4 numara almalıyız. Erceg de +1 olarak kalır.

Furkan, Cenk, Sinan, Göksenin gibi Türk oyuncularla da daha iyi bir takım olabiliriz. Belki önümüzdeki sene Nikolov da oynar.

Oha.. Ergin Ataman istifa diyenler var.

Ergin Ataman istifa etmesin eline daha güçlü bir kadro verilsin.Bu sene onca olumsuzluğa rağmen hem Top 8 yaptık hemde ligde Finaldeyiz Şampiyonluk zor olamayız demem ama zayıf ihtimal olarak görüyorum.Guard mevkinde ağır basıyoruz ve ribaundlarda Arroyo ve Marko'nun yanına üçüncü bir oyuncu hatta dördüncü bir oyuncu ekleyebilirsek Ülker Arena'da bir maç alırsak işin seyrini değiştirebiliriz.

28-42 / 73-66'ı aynı rafa koyanlar..

eleştirilme normalde ergin ataman istifa dedi. caner fazla gaza geliyor. ergin atamani bende eleştiriyorumda istifa biraz fazla olmuş. herifin bizde şansi var. hatalari olabilir ama 24 yil sonra bizi şampiyon yapmiş biri sonuçta

Geri
Üst Alt