Umur Öztürk
Parçalı Üye
- 5 Temmuz 2009
- 4.472
- 5
- 1.308
Sira Ulker Cocuklarina koymaya geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapma ya..biz bu işleri 7 yaşında bıraktık :cool:
bu oyunla oluruz, fenerbahce ezer gecer cok hata yaparsak
Kazandık diye söylemiyorum ama geçen maçta da bu maçta da forumda enteresan şeyler dönüyor.Malum burdan takip ediyoruz.Onun içinde kim ne yapmış bilmiyoruz.Bi kaç arkadaş Arroyo sıfır filan diyordu.İstatistiklere bi baktım Arroyu 19 sayı atmış.Onun için arkadaşlara tavsiyem forumda ki arkadaşlara kesinlikle inanmayın.Kesin çok iyi oynamışızdır.
Kazandık diye söylemiyorum ama geçen maçta da bu maçta da forumda enteresan şeyler dönüyor.Malum burdan takip ediyoruz.Onun içinde kim ne yapmış bilmiyoruz.Bi kaç arkadaş Arroyo sıfır filan diyordu.İstatistiklere bi baktım Arroyu 19 sayı atmış.Onun için arkadaşlara tavsiyem forumda ki arkadaşlara kesinlikle inanmayın.Kesin çok iyi oynamışızdır.
Top 16 da her takımın çerez gibi yediği Ülker e mi rezil olacağız?
finalde bari rezil olmasak
ahaha bu yazdığını beğenenler de biraz önce kapakları toplayan elemanlar. tükürdüğünüzü yalamayın beyler. az biraz sözünüzün arkasında durun. "bu maç dönmez" deyip de maçı kazanınca "koyduk mu" havasına girmeyin.
Hakan Balta'nın eşi miydi o kameraya çeken :topsy_turvy:
yapma ya..biz bu işleri 7 yaşında bıraktık :cool:
Fener formda biz değiliz.