BBL Play Off YF 4.Maç | Galatasaray LH 73-66 Banvit | MS | 30 Mayıs | FİNALDEYİZ!

Marko müthişti ama Sinan'ın oyuna girmesi muazzam enerji getirdi takıma. Bide Simmons erken 5'leyince savunmaları sertliğini kaybetti gibi.

Valla bu istikrarsız sezonda finale çıkmak başarı diyordum, o gerçekleşti. Şampiyon olursak bana göre çok çok büyük başarı olur hele ki çoğunlukla sinir bozucu geçen bu senede.

Kazandık diye söylemiyorum ama geçen maçta da bu maçta da forumda enteresan şeyler dönüyor.Malum burdan takip ediyoruz.Onun içinde kim ne yapmış bilmiyoruz.Bi kaç arkadaş Arroyo sıfır filan diyordu.İstatistiklere bi baktım Arroyu 19 sayı atmış.Onun için arkadaşlara tavsiyem forumda ki arkadaşlara kesinlikle inanmayın.Kesin çok iyi oynamışızdır.

Tebrikler aslanlara ama ilk yarıdaki basket ile feneri zor yeneriz.

Malikin biletini biz alak

yapma ya..biz bu işleri 7 yaşında bıraktık :cool:

ahaha bu yazdığını beğenenler de biraz önce kapakları toplayan elemanlar. tükürdüğünüzü yalamayın beyler. az biraz sözünüzün arkasında durun. "bu maç dönmez" deyip de maçı kazanınca "koyduk mu" havasına girmeyin.

Kazandık diye söylemiyorum ama geçen maçta da bu maçta da forumda enteresan şeyler dönüyor.Malum burdan takip ediyoruz.Onun içinde kim ne yapmış bilmiyoruz.Bi kaç arkadaş Arroyo sıfır filan diyordu.İstatistiklere bi baktım Arroyu 19 sayı atmış.Onun için arkadaşlara tavsiyem forumda ki arkadaşlara kesinlikle inanmayın.Kesin çok iyi oynamışızdır.

ilkyarı ile ikinci yarı bambaşka takımlar vardı..işin özeti...

Bu takım avrupada konsantre olduğunda neler yapabileceğini göstermişti.

Istersek eğer feneride. Cok rahat geçeriz.

Ilk yarı ama ciddiden berbatık yahu :(

Ikinci yarı 180 derece değişdik resmen

ahaha bu yazdığını beğenenler de biraz önce kapakları toplayan elemanlar. tükürdüğünüzü yalamayın beyler. az biraz sözünüzün arkasında durun. "bu maç dönmez" deyip de maçı kazanınca "koyduk mu" havasına girmeyin.

hala sözümün arkasındayım.marko ve aroyyo dışında takım çöp...atamanında oynattığı oyunu beğenmiyorum itirazın mı var ?

Tebrikler, sancılı olsa da 2. yarı müthiş geri dönerek aldık. Euroleague geldi artık, sıra şampiyonlukta.

Kazanmamiz kotu oldugumuz gercegini degistirmemeli fark 6 sayiyken 2 top kaybettik neyseki bos gectiler

Müthiş zevkli bir seri oldu. Doyduk basketbola... Beşiktaş serisi sırasında Banvit bizi ezer geçer havasında olanlara da selam olsun. Bizim Galatasaray olduğumuzu unutmuşlardı heralde. Umarım hatırlamışlardır.

Şimdi de Fener bizi ezer geçer diyenler olacaktır. Ama umarım içlerinden konuşurlar.

Tebrikler Ergin Ataman. The winner.

Hairston yerine Domercant oynasın bence final serisinde.

Hairston hücumda koca bir sıfır. Savunmada da açıkçası çok büyük katkısı oluyor diyemem zaten parkede kaldığı bölümde genel olarak zarar verdiği için dakikalarını kısıtlı tutuyor koç. Yani genel anlamda herhangi bir katkısı yok.

Domercant'in de durumu kötü ama en azından iki şut sokar diye ümitleniriz.

Geri
Üst Alt