BBL Play Off YF 4.Maç | Galatasaray LH 73-66 Banvit | MS | 30 Mayıs | FİNALDEYİZ!

Kazandık diye söylemiyorum ama geçen maçta da bu maçta da forumda enteresan şeyler dönüyor.Malum burdan takip ediyoruz.Onun içinde kim ne yapmış bilmiyoruz.Bi kaç arkadaş Arroyo sıfır filan diyordu.İstatistiklere bi baktım Arroyu 19 sayı atmış.Onun için arkadaşlara tavsiyem forumda ki arkadaşlara kesinlikle inanmayın.Kesin çok iyi oynamışızdır.

Valla ayni seyi ben de dusundum renktas.Buraya bakinca hep olmusuz bitmisiz Arroyo elini kaldiracak halde degil zannediyorum ama maca,istatistiklere bakinca tamtersi oluyor.Trolluk mu yapiyolar napiyolar anlamadim.

Hairston yerine Domercant oynasın bence final serisinde.

Hairston hücumda koca bir sıfır. Savunmada da açıkçası çok büyük katkısı oluyor diyemem zaten parkede kaldığı bölümde genel olarak zarar verdiği için dakikalarını kısıtlı tutuyor koç. Yani genel anlamda herhangi bir katkısı yok.

Domercant'in de durumu kötü ama en azından iki şut sokar diye ümitleniriz.

Domercant yaşıyor mu ya?

2.periyotta büyük bir skandala ragmen son periyotta düzeltebildik durumu. finalde ülkere karsi sansimiz yok bence

NOT: benim basketteki tahminler hep ters cikiyor, insallah yine öyle olur

hala sözümün arkasındayım.marko ve aroyyo dışında takım çöp...atamanında oynattığı oyunu beğenmiyorum itirazın mı var ?

Marko 4 tane 3lük attı ya ondan. malik atsaydı bu 3lükleri "malik ve arroyo dışında takım çöp" derdiniz. bu maç da dönmüyodu zaten :D

feneri kucumsemeye gerek yok cok pahali bi kadrolari var

...ama banvitten iyi takimlarmi? Hayir

bu seride yaptigimiz gibi iyi savunma + clutch olmamiz lazim

deplasman maclarimiz cok daha zor olacak orasi kesin

Fulker serisi bundan rahat olur. Yumusaklar ve pota altlari tırt. Skor güçleri var ama durdururuz. Ayrıca zayıf takımlarla oynayıp geldiler buraya, biz ise güçlü takımlarla oynayıp ritm ve direnç kazandık. Ilk maçta gömup avantajı alırız diye tahmin ediyorum bakalım.

Her şeye rağmen Eurolig candır.

Belki fener favori gibi gözüksede Banvi'i seride 67 sayı gibi bir ortalamada tuttuk. Savunma ve Arroyo isterse kupa gelir.

fener kimleri yenerek finale cikti bir soylermisin once bide biz kimleri yenip cikti ve bizim yendigmiz takimlerin ligte son 15-20 hafta kac mac ust usta yendiklerini soyle oyle gel tartisalim senle

Fener ligi 2. bitirdiği için kolay rakiplerle eşleşti. Bizim de çok geniş bir kadromuz olduğu söylenemez. Ayrıca biz final maçlarına fenerden daha yorgun çıkacağız.

fenerliler bunu bekliyodu mahmut usluya yapılanın karşılığında mutlaka can sıkıcı şeyler olacaktır.

İnşallah Galatasaray gibi oynarız (işin ucunda kupa var )

Domercant yaşıyor mu ya?

Maçlara geliyorlar Macvan ile. Takımı alkışlıyorlar falan :D

Domercant oynadığı dönemde felaket durumdaydı ama en azından kaldırır şut atar.

Bugün Hairston'ın bomboş üçlüğü airball oldu görünce basketboldan soğudum :( Bu adamı anlayamıyorum. Milano'da falan iyiydi ama ne olduysa herşeyi unutmuş gibi oynuyor.

Banvit'i eleyen takım Fener'i hüpletir.Rahat olun.

Geri
Üst Alt