BBL Play Off YF 4.Maç | Galatasaray LH 73-66 Banvit | MS | 30 Mayıs | FİNALDEYİZ!

Hem hucum hem savunma da Gordon'u çok arıyoruz.

Seneye umarım kalır. Maccabi'de ki kısalar kalitesinde bir isimdi kendisi en az.

Arroyo'dan da iyisini bulmamız çok çok zor umarım o da kalır bir sene daha.

gordon durmasin yerine oyuncu lazim nasil dönecegi bile belli degil. gene sezona ahlarla vahlarla başlamayalim.

Kac kere final gördün de Ergin Ataman gitsin diyebiliyorsun? Ergin Ataman final garantisi zaten. Her takimda öyleydi.

Kupayi alir, almaz ama banko finale tasir takimini. Sakatliklardan sonra Malik gibi oyunculara kaldik. Sanki adamin baska oyuncusu var.

Ben finale kalacagimizi bile düsünmüyordum, cünkü Banvit herkesi ezip geciyordu ligde.

Ergin Ataman büyüklügünü gösterdi ve Banvit´e haddini bildirdi. Cok iyi olmamamiza ragmen Banvit´i gömdü hemde.

Malik böyle berbat bir oyuncu degildi. en iyi tercihti bizim için. performans veremiyor sadece.

Umutsuzsporlu ne Allah aşkına ? Takım kendi sahası ve seyircisi önünde rezil bir oyunla devreyi 14 sayı farkla geride kapatmış karşında Banvit gibi bir takım var. Ben ilk devre yazdım zaten o mesajları. Ergin Ataman seneye kesinlikle gitmeli. Adamda Erceg ve Malik sevdası bitmedi. Takımda 1-2 oyuncu dışında inisiyatif alacak oyuncu yok. Doğru düzgün organize hücum yapamıyoruz. Arroyo şapkadan tavşan çıkartacak da Marko üçlük sallayacak da öyle sayı bulacağız. Savunma zaten yol geçen hanı gibi. Bu oyunla biraz zor alırız kupayı.

this guy:hopelessness:

Geri
Üst Alt