BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

boo nun faulünün çalınmamasının izahi yok ama maçı o noktaya getirmemek gerekiyordu erken koparabilirdik, herşeye rağmen seriyi 2-2 yaparız diye düşünüyorum

Çok sert konuşacam ama yakında düşeceler ve son 15 senenin hesabını verecekler küfre gerek yok yakında ağlamalarını görecez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futbol da ligi Fener aldı.

Erkek basketbol'da şampiyonluk göz göre göre gidiyor elden.

Kadın Voleybol'da final yaptılar, Vakıfbank'a dramatik elendik sakatlanan Gamze'nin yokluğunda 2-1 önde iken

Erkek Voleybol'da Çeyrek'de elendik

Yıllardır şampiyon olduğumuz kürekte bile Fener şampiyon oldu.

Basketbol da göz göre göre değil, en baştan belliydi gittiği. İnsanlar dramatikleştiriyor.

Kadın voleybol da adamlar elenmiş onu bile saymışsın. Bizde baskette elenicez büyük ihtimal onuda başatı olarak sayman gerekiyor o zaman.

Dediğin gibi kürekte yıllardır şampiyonuz. Dünyanın sonuna kadar böyle mi devam edecek zannediyordur?

Ayrıca kadın baskette anasını ağlattık.

Futbol takımında şampiyon olamadık ama türkiye kupasını ve şl biletini kaptık.

Erkek baskette oyro lig garanti ki, bence bu sene kötüydük ona rağmen finale kaldık. Yani bir başarıdır.

Kısacası adamların elendiği voleybol finalini bile başarı olarak görüp, kendi oyuncularının oynadığı finali başarısız görmek çok garip hacı.

Ergin Ataman'ı hiç bu kadar kızgın ve hırslı görmemiştim.Çok fena geçireceğiz sahamızdaki 2 maçta !!

24 saniye kala Marko'ya yapılan bariz foul verilse ve 2 serbest atışı da sayıya çevirse 3 sayı farkla önde girecektik son anlara. Bu da taktik fouller yapıp farkı en fazla 1 sayıya indirmeleri gibi bir avantaj getirecekti ama çalınmayan foul büyük olaslıkla 38 maçlık emeği çöpe attı. Bu yenilgide Arroyo'nun da durup dururken hücum foul yapıp ivmeyi fb lehine çevirmesinin payı var. Ayrıca şu maçların sonunu oynayamama geleneğimiz bu maçla da devam etti. Euroleague maçlarında da bu tarz çok maç kaybettik. Bu takım son 2-3 dakikaya kadar maçı kopartamadıysa yüzde 95 ihtimalle kaybediyor. Fenerbahçe'ye karşı önde götürüp de son anlarda kaybettiğimiz kaçıncı maç oldu kimbilir hem bayan hem erkek basketbolda. 20 senedir basketbol izlerim bu senaryoyu yıllardır izlemekten ben usandım..

20 saniye kala topu oyuna sokabilsek seri esitlenecekti ve avantaji kapacaktik.

Simdi oyuna sokamadigimiz o topu telafi etmek icin 3 mac ustuste kazanmamiz gerekiyor , gercekten tum sezonu cope atan bir hareket oldu , yazik

Ama bizim gorevimiz destek olmak yine de, hersey olabilir

antu_05_06_2014_40.jpg

antu_05_06_2014_41.jpg

bi yere yatırıp ...mediği kalmış

simdi özetini izledim yazık ya bo nun pozisyonunu gördugum an cıldırdım mubarek gun insanı gunahı sokuyorlar

Geri
Üst Alt