BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

O son pozisyon tam tersi olsaydı şimdi ortalığı yıkarlardı azize ve köpekleri, tüm kanalara çıkarlardı ama bizimkiler halen gözlerimiz hakemlerin üzerinde diyip dururlar.

manucharın insanüstü yüzdesi olmasa kafa tutamazdık fb savunmasını deplasmanda aşmak için farklı yöntemler bulmalı ergin hoca, bi kere arroyo kendisini bogdanovic savunurken yardım geldiği anda pası çıkması lazım bugün topu çok geveledi , bogdanovic sakatlandıktan sonra farkı 8e kadar çıkardık ama olmadı

hakem konusunda enteresan işler oldu ama bo benzer şekilde daha önce ercegden 3 top çaldığı için hakemler faulü veremediler markoishvillinin daha dikkatli olması lazımdı inanılmaz performansı boşa gitmiş oldu

Çeptalk

Buda şikecilere verilen top

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PJ59bIUVZUk[/media]

Abi anlamıyorum fener bütün sene bütün branşlarda hakem zırt pırt her şekilde götürüyor. Bir kere kendi aleylerine bir şey olsa kıyameti koparıyor sonraki hafta meyvesini alıyorlar. Bizimkiler ise bırakın konuşmayı takımı yalnız bırakıyorlar. Ne zaman bizim yüzümüz yönetimlerden gülecek. Ne zaman Galatasarayın hakkı yendiğinde ortalığı yakıp yıkacak bir yönetimimiz olacak. Pisi pisine verdik maçı. Herşeyi geçtim o pozisyona faul de verme kör oldun göremedin tamam. Ulan neredeyse 10 bin kişi obradovicin arkasında hakeme girecek sarılıp konuşuyorlar. Gidin ya

Şu hayvanat bahçesindeki kafeslerinden kaçmış kuşları hakettikleri kafese göndersenizde milletin siniri tavan yapmasa çok iyi olur.

Genç fbli kardeşlerim 2011-2012'de Saracoğlu'nda koyduğumuz Kupa kolay kolay çıkmaz boşuna makatınızı yırtmayın.!

Geçen Pana-Oly maçında da Oly nin hakkı çalınmış, oly yönetimi de milli takıma oyuncu vermemekle tehtit etmişti.

tapa

Beyler bir de ilk yarıda Bogdanovic'in yaptığı savunma nizami mi ? Bana pek öyle gelmedi ama çok bilgim olmadığı için ahkam kesmiyim zira hakem Bogdanovic'e 1 kere faul çalmadı. Çaldıysa da Arroyo'yu savunurken çalmadı.

Abi anlamıyorum fener bütün sene bütün branşlarda hakem zırt pırt her şekilde götürüyor. Bir kere kendi aleylerine bir şey olsa kıyameti koparıyor sonraki hafta meyvesini alıyorlar. Bizimkiler ise bırakın konuşmayı takımı yalnız bırakıyorlar. Ne zaman bizim yüzümüz yönetimlerden gülecek. Ne zaman Galatasarayın hakkı yendiğinde ortalığı yakıp yıkacak bir yönetimimiz olacak. Pisi pisine verdik maçı. Herşeyi geçtim o pozisyona faul de verme kör oldun göremedin tamam. Ulan neredeyse 10 bin kişi obradovicin arkasında hakeme girecek sarılıp konuşuyorlar. Gidin ya

Aynısı taraftarımız için de geçerli maalesef.

Ancak kendi yöneticilerimizi ve sporcularımızı eleştirilmesini ve hakaret etmesini biliyoruz.

Şu fenerasyon'u bile protesto edemiyoruz.

Şikecilerin ceza almaması için elinden geleni yapan ligtv'nin en çok aboneleri yine biziz.

Bu kafayla tabii ki hep kafamıza vururlar.

Ergin Ataman görsün nasıl bir pislik yönetimle çalışacağını şimdi. daha doğrusu hakkımızı yiyenlerle çalışacağını

Beyler bir de ilk yarıda Bogdanovic'in yaptığı savunma nizami mi ? Bana pek öyle gelmedi ama çok bilgim olmadığı için ahkam kesmiyim zira hakem Bogdanovic'e 1 kere faul çalmadı. Çaldıysa da Arroyo'yu savunurken çalmadı.

no double hand check diye kural gelmişti göya rakibin fomasına iki elinle aynı anda dokunduğun an faul çalınıyordu özellikle pota altı oyuncularına ama bu bojan her pozisyon arroyoyu taciz ediyor ancak faul yok

Çeptalk

Bu seriyi bu yüzden izlemiyorum işte. Rakip zaten kadro olarak bizden çok önde, birde hakemsel olarak desteklendiklerini düşününce bu seriyi almamızın gerçekten hiçbir imkanı yok maalesef. Sinir olmak istemiyorsanız izlemeyin benim gibi. Mesela şu maçı izlesem banko evde birşeyler zarar görürdü.

Değil Avrupa'nın, gezegenin en iyi antrenörü olsan ne yazar lan hakemlerin üzerine atlıyorsun koduğumun lavuğu? Dağ başımı mı burası?

Gerçi sporda dağ başında bile adalet var en azından.

yönetim bişeyler diyin yeter be bu herifler bizi böyle yiyemez. GS lan bu borumu. resmen elleriyle maçi fenere verdiler. avrupada bu rezillerin halini görmüşüz. burda nasil yeniyorlar hep beraber görüyoruz.

Galatasaray taraftarını her koşulda sukunete davet eden temiz kalpli aslan yürekli hocam, şimdi bize hak veriyormusun?

Geri
Üst Alt