BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

Su 2 mactan birini alaydık cok iyi olacaktı.İpekci'de 2'de 2 yapmalıyız.Bu lavukların stadında kupa kaldırmak bizim isimiz.Son maca kalırsa kupayı alırız.Türlü pislikler döner eminim ama inanıyorum.

şu pozisyona faul çalınmadı 4sn kala teknik faul çalınmadı nasıl kazanacaksın bu maçı ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MGGCkqziQkU[/media]

Allah kahretsin ya o kadar izle böyle yenil. Emek ya emek yazık gerçekten. Boşuna izliyoruz abi. Erceg e ona buna kızarken şu pislikleri görmüyoruz.

tapa

Siz daha gidip turgay demirel köpeği ile pasta kesin omurgasız herifler ya Galatasaray'ın haklarını savunun yada defolup gidin yeter artık!

Yemin ederim skoru gördüğüm de kesin hakemler bi ib..lik yapmışlardır dedim.Şimdi faulu gördüm.Adaletine sok....ğumun hakemleri.

Su baslıgı kilitleyin bisey yapın görmek istemiyorum mactan önce bütün senaryolar yazılmıs aziz bayan basketdeki hezimetten sonra erkek basketbolu bize bırakırmı takımada ergin hocayada kızmayın helal olsun cıktılar ellerinden geleni yaptılar hakemler satılmıssa daha napsınlar

Pazar günü o Emir'in de basket federasyonunda alayının da hakkından gelecegiz.İmkanı olan herkes İpekci'ye.

Arkadaş anlamıyorsunuz galiba topu nasıl tutacan görüntüleri paylaştık aç tekrar tekrar izle bo vuruyor alıyor topu elinden hakem gözünün önünde faul çalmıyor bu şekilde nasıl top tutmayı düşünüyorsun ?

Faul falan yok. Kızgınlıkla faul bekliyorsunuz. Her yenilgiden sonra suçu hakemlere atmak bana göre değil.

İmkanı olup salona gitmeyen,sesi kısılana kadar tezahürat yapmayan adam değildir.

ister kabul edersiniz ister etmezsiniz bugunkü maçta halemlerim tff suçu kadar hala ses çıkarmayan yönetiminde payı var pasta kesmeye devam bakalım

Şerefsiz kuşlar kendilerini belli ediyor.

Geri
Üst Alt