BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

Bu maçı almak şart hairston neden oynuyor anlamış değilim bu adam nasıl sienada oynadı hayret atış stili rezil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taraftar baskısı ve ilk maçın psikolojisi ile maalesef Ülker alır yine maçı.

Bu saatten sonra Hairston'a kızmam. Adam silah zoruyla oynamıyor sonuçta...

1-1 olursa 3-1 olur bizim lehimize ama 2-0 olursa iş zor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ender beyin canı takımı oynatmak isterse (ki şimdiye kadar 1-2 kere gördüm bunu), saçma sapan şutlar denemezse, 24 saniyelik hücum süresinin 22 saniyesinde topu elinde tutmazsa;

Erceg beyin canı basketbol oynamak isterse;

Hairston bey biraz katkı vermeyi denerse;

Bonsu bey savunma yapmayı denerse ve hücumda saçmalamazsa;

takım olarak korkmadan oynarsak, biraz ribound alırsak, hücumda topu dolaştırıp oyunu yavaşlatırsak yani akıllı hücum yaparsak ve en önemlisi SAVUNMA yaparsak (ilk maçta o kadar rezalet bir savunma vardı ki, açıklayacak kelime bulamıyorum) bu maçı rahat alırız. ilk maçta o kadar sinirlendim ki takıma, yazacak bir şey bulamadım. şu pota altını savunmak bu kadar mı zor ya, bu kadar mı rahat sayı yenilir. neyse umarım bu maçta Galatasaray gibi oynarız ve kazanırız

Bonsu ilk maçta resmen bitikti.Sezon içindeki maçlarda daha maça başlamadan hırsını belli ederdi ama salı günkü maçta sahada yürüyordu resmen bugun daha gayretli olması gerekiyor.Ayrıca Hairston yerine Domercant denense en azından 2 numara pozisyonundan şut bulabiliriz.Hem Arroyo'ya yardımcı olarak zaman zaman bireysel sayılar üretebilir Domercant.3 numara pozisyonunu Marko-Cenk kesinlikle idare edebilir.

bütün sene fener leş bitik muhabbetleri dönmüyormuydu forumda ne değişti şimdi,ilk maç seyirci baskısını kaldıramadık günümüzde değildik abartmayın bir maç alırsak deplasmanda, işi bitiririz abdi ipekçide

Bu maçı kazanan şampiyon olur.

Bir halt yapamayız. Seyirci baskısı, Marko ve Erceg'in elinin ayağına karışması, Arroyo'nun bir türlü yüzdeli atamaması derken minimum 15 sayı fark yer döneriz. Bu seriyi kazanacak güçte kadromuz yok, adamlar Ülker sayesinde ligde çok öndeler maalesef. Yapacak birşey yok.

bütün sene fener leş bitik muhabbetleri dönmüyormuydu forumda ne değişti şimdi,ilk maç seyirci baskısını kaldıramadık günümüzde değildik abartmayın bir maç alırsak deplasmanda, işi bitiririz abdi ipekçide

Sorun rakipte değil zaten, isterse Banvit-Efes olsun, sorun kendimizde. Her sezon yaşanan sakatlık sorunu, Erceg gününde olmazsa bitik, beyfendinin gününde olmasını umuyoruz, Hairston oyuna girince Hairston'u tutalım diyoruz, kurtarıcı Marko vs... + Oğuz ayısı ve Zoric malı bu sezon hiçbir takıma bu kadar kolay sayı atmamıştır.

Sorun rakipte değil zaten, isterse Banvit-Efes olsun, sorun kendimizde. Her sezon sakatlık sorunu, Erceg gününde olmazsa bitik, beyfendinin gününde olmasını umuyoruz, Hairston oyuna girince Hairston'u tutalım diyoruz, kurtarıcı Marko vs... + Oğuz ayısı ve Zoric malı bu sezon hiçbir takıma bu kadar kolay sayı atmamıştır.

bu sene memnun değilim zaten takımdan ama potansiyel var finale kadar geldik bu halimizle, abdi ipekçideki maçta feneri ezmiştik,fener deplasmanlarda direnç gösteremiyor bugün maça iyi başlarsak gerisi gelir,fenerin tek yaptığı ribaund alıp hızlı hücuma çıkmak ,ribaundlara konstantre olmak lazım

Seyirci baskısı ne alaka onu çözemedim bence ülker arena en rahat salonlardan biri atmosfer yok hiç pota arkasında ki bir grup bağırıyordu o kadar bu atmosferden etkilenecek takım değiliz üst düzey oyuncular bunlar.İlk maçtaki özellikle ilk yarıda ki silik oyunu yorgunluğa ve ülkere göre maça daha az hazırlanmaya bağlıyorum onlar daha rahat ksk serisinden çıktı dinlenme fırsatı buldular.Bu maç son topa kadar gider maçı da alabiliriz biraz savunma sertleştirsek yeter.

Fenerbahçe leş hakikaten leşler ama bizde o kadar leş durumdayız. Arroyo ve Marko sayesinde gidiyoruz.Eee ikisi de bir yere kadar şahsen ümidim yok bu maçtan bir mucize olur belki kazanırız.Ama ufukta serinin 2-0 olacağı ayan beyan ortada sebebi ise Deplasman olması hasebi ile

Galatasaray genelde dis sutlara bagli oldugu icin, herhangi bir maci kazanmasi icin hem iyi bir gününde hemde sansli olmali.

Herhangi bir mac icin gecerli bu, sadece Ülker maci icin degil. Belli olmaz, ama tokatlariz da diyemiyorum acikcasi.

Finale de kalsak, o duyguyu hic vermedi bu kadro bu sene maalesef.

Geri
Üst Alt