BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

Bu maç gelmezse %70 kupa onların alırsak tam tersi

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.periyot 13-18

2.periyot 21-16

Vay be iyiyiz. Buradan(deplasmandan) maç alırsak kendi sahamızda kaybetmemiz zor gözüktüğünden şampiyon olabiliriz

Kimseden doğru düzgün katkı alamadık,MArko ve Erceg haricinde

Özellikle yerlilerden cenk,sinan,ender 0 sayı herelde

Uzunlara da top indirmeye çalıştık ama çoğu top kaybı oldu

Pota altından yine sayı üretemiyoruz. 2. Devre başımıza bela olcak.

tapa

Yani 2 3 adam var inanıulmaz bozuyor takımı.Erceg, ender ve hairston.Erceg 3 lük atarak göz boyamasın rezalet bir oyuncu.Pota altında 0 adam.Marko süper bir oyuncu.Top elinden cıkarken girecegını hissediyor insan.2.devre hakemleri etkilemeye calısacaklar.Dikkatli olmalıyız.Bu macı alırsak 100 de 80 şampiyonuz.

benim çözemedigim bizim pota altimiz daha iyi olmasina ragmen onlarin içerden hemde yüzdeli oynamasi acaip bir durum. 15-2 serisi olmasa iyi olurdu.

Önceki maça göre daha sert savunma yapıyoruz. Atış yüzdemizde daha iyi...Maç bizim istediğimiz gibi gidiyor. Maç sonlarında iyi bir atakla galibiyet bekliyorum.

Marko 14 sayı.

Kazanırsak Marko kazanır kaybedersek takım kaybeder.

Oğuz ayısı Zoric Malı = 9 sayı

Bonsu Furkan = 2 sayı

şu mccalebe turnike attırmasınlar artık yeter ya

ender de sanki fenerin pota altında dunston ibaka varmış gibi tırsa tırsa giriyor turnikelere ayar oluyorum

benim çözemedigim bizim pota altimiz daha iyi olmasina ragmen onlarin içerden hemde yüzdeli oynamasi acaip bir durum. 15-2 serisi olmasa iyi olurdu.

Abi aksine onların pota altı daha iyi. Bizde kimse arkası dönük oynayamıyo. Furkan sadece smaç. Ersin yüzü dönük şut. Bonsu zaten hiçbir işe yaramıyor. Onlarda oğuz ve zoriç hem şutu var hem arkası dönük oyunu. İkinci devre Markoya yardımcı çıkmazsa işimiz çok zor. Yerlilerin katkısı 0

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Adamlarda oyunu organize edecek 1 tane oyuncu yok.Çok büyütmeyingözünüzde,Arroyo devreye girererse ve Furkan çıkmadan oynarsa alıruz.

biraz istek biraz arzu biraz hırs biraz mücadele lütfen beyler....

feneve kök söktüren kızlarımız gibi

[attachment=10609:Galatasaray-Uye-Ol-2.jpg]

Ekli dosyalar

• Galatasaray-Uye-Ol-2.webp
    Galatasaray-Uye-Ol-2.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 118
Abi aksine onların pota altı daha iyi. Bizde kimse arkası dönük oynayamıyo. Furkan sadece smaç. Ersin yüzü dönük şut. Bonsu zaten hiçbir işe yaramıyor. Onlarda oğuz ve zoriç hem şutu var hem arkası dönük oyunu. İkinci devre Markoya yardımcı çıkmazsa işimiz çok zor. Yerlilerin katkısı 0

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Jawai :(

Geri
Üst Alt