BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

Su macı alalım adamlarda taraftar diye bisey yok anca oyuncuları itiraz edince gaza gelip ıslıkloyolar abdi ipekcide bunları taraftarımızla yeneriz önemli olan deplasmanda mac almak

sinan da hiç içeri dalamıyor bu seride, aslında arroyoya fazla odaklanıyorlar aradan sızması lazım

Çok zor değil. Sadece Marko dışında iki kişinin daha çıkması lazım. Cenk ve Sinan umarım toparlanırlar. Eğer son çeyreğe kafa kafaya girilirse panik olucak olan onlar

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

eurovisionu kacirdik macida kacirdik

nerden uyudum be

nasiliz beyler umut varmi ,berabere girmisiz ama

Sinan içeri penetre edebilse biraz aslında savunmalarının dengesi çok bozulacak bunu birkaç pozisyonda gördük

Şu Hairston malı girmesin 2.yarı oyuna hiç.Herif topu oyuna bile sokamıyor daha.Gordon olacaktıki bu seride 4 2 filan alırdık kesin.

Abi aksine onların pota altı daha iyi. Bizde kimse arkası dönük oynayamıyo. Furkan sadece smaç. Ersin yüzü dönük şut. Bonsu zaten hiçbir işe yaramıyor. Onlarda oğuz ve zoriç hem şutu var hem arkası dönük oyunu. İkinci devre Markoya yardımcı çıkmazsa işimiz çok zor. Yerlilerin katkısı 0

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

onlarin pota alti yumuşak bizim ercegi sayma digerleri sert oyuncular. hücumda dedigin dogruda en azindan defanstta böyle olmasin. ersin hücumda iyi gününde bunlarin hepsini yer. şu ercege uyuz oluyorum zaten buragi hatirlatiyor bana. marco 3 lemiş zaten. onun işide saglam degil. arroyo ortaya çiqmali.

İyi başladık.

Geri
Üst Alt