BBL Playoff Final 2. Maç | FB Ülker 74-73 Galatasaray LH | M.S | 5 Haziran

Arroyo ve Marco olmasa son 5 dk sayı atamayacaktık bir tane doğru hücum organizasyonu yok.Maç sonuna oynayamıyoruz.

Hakemler verdi maci. Teknik faulu korkudan calamadilar. Kufretmek istemiyorum ama cok cok sinirliyim.

Ergin Ataman son toptan önce mola alıp duruyor ama bir kez bile taktik verebildiğini görmedim. Topu oyuna sokamadık iki kez....Yazıklar olsun.

Şikecileri sevindirdik....Tısmış kalmışlardı.

BENCE ERCEG KESİNLİKLE AJAN

Aynen bizim Beşiktaş'a Dany'i vermemiz gibi.Adam DANY'DEN BETER BE

Bu maçı alan şampiyondu.Obradoviç'e nasıl teknik vermezler, bu ülkeden bir bok olmaz.

bu takımdan bi halt anlamadım neden sürekli elimizdeki maçları veriyoruz. üst düzey bi takım 8 sayı farkdan o kısa sürede farkı kapattırmaz. dakikalarca sayı yemedik ama bi açılınca kevgire döndük. kardeşim topu bi dolaştır hücum seti kur, içeri dal, faul al. top bi hakimiyetimizden çıktı feleğimizi şaşırdık bi daha toparlayamadık. 2 dk daha iyi savunma yapacaktınız bukadar zor mu

Futbol da ligi Fener aldı.

Erkek basketbol'da şampiyonluk göz göre göre gidiyor elden.

Kadın Voleybol'da final yaptılar, Vakıfbank'a dramatik elendik sakatlanan Gamze'nin yokluğunda 2-1 önde iken

Erkek Voleybol'da Çeyrek'de elendik

Yıllardır şampiyon olduğumuz kürekte bile Fener şampiyon oldu.

Amatör branşlara bu kadar sevdalı bir taraftarı ilk kez görüyorum. Oğlum geç bunları aslolan tek gerçek futboldur. Futbolda şampiyon musun başarılısın değil misin başarısızsın. Badminton, kürek, yamaç paraşütü, eskrim, dağcılık, atletizm diye bilimum sporları sıralamana gerek yok. Amatör branşlarda başarı sadece süstür , yani Aysal'ın deyimiyle pastanın çileğidir. Ama pasta futboldur. Çünkü Türkiye futbol ülkesidir.

İşte onun farkına varacak taraftar

Seneye kobe falan gelsin

Yine aynı pislikler döner yine bu maçlar tekrarlanır

aynen 1 degil 2 degil, bu 3 temmuzdan sonra en cok bizim canimiz yandi

devlet ile diger ahlaksiz kurum ve kisiler bir olup resmen onumuzu kesmek icin gozumuz icine baka baka maclari satiyorlar

artik resmen spordan sogudum, yemin ederim spor diye bir zevkimiz vardi iki kurusluk pislikler icine etti

Allah bin belalarini versin

Marko'dan topu faulle aldılar şerefsizler, çalınmadı.

Son topta ülkerden 8 kişiye teknik faul çalınması lazım, çalınmadı.

Beşiktaş o 3'lüğü soksaydı çeyrek finalde elenecektik, Banvit'i nasıl geçtik bende anlamadım adamlar saha avantajı ile şikecileri yenerdi.

Amatör branşlara bu kadar sevdalı bir taraftarı ilk kez görüyorum. Oğlum geç bunları aslolan tek gerçek futboldur. Futbolda şampiyon musun başarılısın değil misin başarısızsın. Badminton, kürek, yamaç paraşütü, eskrim, dağcılık, atletizm diye bilimum sporları sıralamana gerek yok. Amatör branşlarda başarı sadece süstür , yani Aysal'ın deyimiyle pastanın çileğidir. Ama pasta futboldur. Çünkü Türkiye futbol ülkesidir.

bu arada masa tenisinde fenevliler sampiyon olmak icin bile yatirim yaptilar, gidip yabanci adamlar aliyorlar heheee

hadi son sayıda Marko'ya yapılan faulü görmemeyi başardınız ama ulan şerefsizler o haysiyetsiz koçlarına teknik faulü nasıl veremezsiniz lan satılmış korkak köpekler

obradovic kafakola almış hakemi, hele bir gelişi var direk dövmeye gelir gibi.teknik çalamadı yüreksizler.

Allah belasını versin böyle satılmış hakemlerin

pazar ve salı günkü maçlara biletlerimi almıştım zaten

çok pis doldum inşallah böyle şerefsizlik yapmaya devam ederler.. birliğe teslim olmadan 2 fenerli/hakem pataklayalım da askeri mahkemede fb'li dövdüğü için yargılanan ilk kişi olayım :D

Erceg-ersin ikilisi macı verdi resmen. Malikden bile kötüysen sen gu işi bırak

Hakemleri unutmayalım tabiki

aynen 1 degil 2 degil, bu 3 temmuzdan sonra en cok bizim canimiz yandi

devlet ile diger ahlaksiz kurum ve kisiler bir olup resmen onumuzu kesmek icin gozumuz icine baka baka maclari satiyorlar

artik resmen spordan sogudum, yemin ederim spor diye bir zevkimiz vardi iki kurusluk pislikler icine etti

Allah bin belalarini versin

kardeşim o şerefsizler ölü diyebileceğin GALATASARAY dan bile korktular zamanında

sarplı sezonda ilk 11i aldılar

o kadar korkuyorlar şerefsizler

Getir yabancı hakem tarafsız saha pert olurlar

Futbol basket farketmez

şu pozisyona faul çalınmadı 4sn kala teknik faul çalınmadı nasıl kazanacaksın bu maçı ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MGGCkqziQkU[/media]

Geri
Üst Alt