Becali: Stanciu Transferini Menajerler Bozdu!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Menajer Becali: "Stanciu'nun Galatasaray'a transferinin gerçekleşmeme sebebi, oyuncunun temsilcileri tarafından söylenen yalanlardır. Tek işleri suyu bulandırmak olan menajerler, Slavia Prag cephesine yalanlar söyledi ve bundan dolayı görüşmeler durdu." (Telekom Sport)

Menajer Becali: "Stanciu'nun temsilcileri Slavia Prag'a gidip 8 milyon euro teklif olduğunu söylediler. Başkanları da 9 milyon euro'dan kapıyı açtı. Halbuki Galatasaray'ın ilk teklifi 4 milyon euro'ydu. Slavia cephesi de menajerlere tepkili." (Telekom Sport)

28 lik adam alamıyoruz değil mi, hani bize sınıf atlatan hagi pope tafo wesley drogba melo hep 20 25 arasında geldi çünkü kulüp geleneği

Bu pislıik herif, Cicaldau transferine çok bozulmuş gibi hissediyorum. Ramanya' daki durumları bilen biri varsa aydınlatabilir mi acaba?

Bu pislıik herif, Cicaldau transferine çok bozulmuş gibi hissediyorum. Ramanya' daki durumları bilen biri varsa aydınlatabilir mi acaba?
Aksine menajeri bu çocuğun, muhtemelen ikisini de istiyorduk istenilen bedele çözebilsek.

Aksine menajeri bu çocuğun, muhtemelen ikisini de istiyorduk istenilen bedele çözebilsek.
Romanya Futbolulunun durumu, tahmin ettiğimden de fena imiş o vakit. Ülkenin önde gelen kulüplerinden birinin sahibi olan kişi, diğer önemli kulübün en önemli oyuncusunun menajeri olabiliyor. Bizde benzerini düşünemeyiz bile; daha kaliteli liglerde ha keza!..

Kısacası; Romanya Cavusescu' dan kurtuldu, Becali' den kurtulamadı yani?!..

Son düzenleme:
Stanciu'dan bayağı ümidim vardı. Tip olarak bize lazım olan adam gibi duruyordu. Ama orada menajerden ziyade adamların başkanı son anda karar değiştirdi gibi haberler çıkmıştı. Yoksa adam 9 isteyip biz 4 önermiş olsak hiç pazarlık bile yapılmaz.

Romanya Futbolulunun durumu, tahmin ettiğimden de fena imiş o vakit. Ülkenin önde gelen kulüplerinden birinin sahibi olan kişi, diğer önemli kulübün en önemli oyuncusunun menajeri olabiliyor. Bizde benzer şeyi düşünemeyiz bile; daha kaliteli liglerde ha keza!..

Kısacası; Romanya Cavusescu' dan kurtuldu, Becali' den kurtulamadı yani?!..
Üstat bu başka Becali :D

Aşiret gibi bunlar.

Gigi, Giovani, Ioan, Victor. Hepsi farklılar.

Üstat bu başka Becali :D

Aşiret gibi bunlar.

Gigi, Giovani, Ioan, Victor. Hepsi farklılar.
Şimdi anlayabildim. Haberde ''Menajer Becali'' denmiş...Ama bilerek kafa karışıklığına sebep olunmuş izlenimi de edindim haliyle. Adamın ismini en baştan yazsalar ya?!..

Geri
Üst Alt