Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye usta, bu isimler futbolu bugün bıraksa ömür boyu yetecek parayı zaten kazandılar. Hayatlarına rahat bir şekilde devam edecek düzeyde sakatlanırlarsa sevinirim.Kimsenin sakatlanmasını istemem
Geçmiş olsun
Sezon sonu dönerler umarım biraz dinlensinlerUmarım en kısa zamanda geri dönerler. Geçmiş olsun
Duydugum kadariyla Djikunun gtünde basur oluşmuş gotune özel Maske ile oynayabiliyormuş
Lutfen ismaili de övmeyelim yaa lutfenYanında Fred, arkasında Djiku olmadan da aynı performansı gösterebilirse İsmail' e şapka çıkarmak lazım artık...
MT da da gayet iyiydi. FB de geçen sezon aşırı paldır-küldür oynuyordu ama bu sezon o yönünü bir ölçüde frenleyebildi. Tabii bunlar işler iyi giderken böyle. Daha önce değinmiştim; FB nin bu sezonki oyununda en önemli adamlar olarak, takım boyunu kısa tutmalarını sağlayan Djiku ve Fred' i görüyorum. Onların yokluğunda rakip takımlar birazcık doğru geçiş yapabilirlerse çok fazla zorlanacaklarını umuyorum...Lutfen ismaili de övmeyelim yaa lutfen
Övmeye bahane ariyorsunuz
Madem sen Ismaili bu kadar çok seviyorsun o zaman umalımda ismail iyi oynasın ama genede trabzonspora yenilsinlerMT da da gayet iyiydi. FB de geçen sezon aşırı paldır-küldür oynuyordu ama bu sezon o yönünü bir ölçüde frenleyebildi. Tabii bunlar işler iyi giderken böyle. Daha önce değinmiştim; FB nin bu sezonki oyununda en önemli adamlar olarak, takım boyunu kısa tutmalarını sağlayan Djiku ve Fred' i görüyorum. Onların yokluğunda rakip takımlar birazcık doğru geçiş yapabilirlerse çok fazla zorlanacaklarını umuyorum...
Mesajımdan İsmail' i çok sevdiğim sonucunu çıkarmayı nasıl başardıysan?! Zorlayıcı maç oynamadıkları ve takımında etrafı iyi donatıldığı için iyi görünüyor olabilir, bunun test edilebileceği ortamlar oluşmadı. MT performansı tek maçlık bir şey zaten; orda da Hırvatlar çok kötüydü, bizim takımın bütün olarak enerjisi iyiydi. Ha, o zorlayıcı maçlarda da çizgisini koruyabilirse, başarılı bulurum evet. Küfür kafir etmem gerekmiyor, rakip takım oyuncusu diye...Madem sen Ismaili bu kadar çok seviyorsun o zaman umalımda ismail iyi oynasın ama genede trabzonspora yenilsinler