Becao 3 Ay, Djiku 4 Hafta ve Fred 3 Hafta Sakatlandı İddiası!

mac günü belli olacak loading

Kimsenin sakatlanmasını istemem
Geçmiş olsun

Rakipler kaleyi açtıktan sonra yedek kadroyla da çıksalar farketmez...

Çok önemi yok, kadroları geniş
Ayrıca stoperlerine bir iş düşmüyor zaten
Asıl olay uzun maratonda takımların can havli, bunlardaki yaşlıların da form düşüklüğü başladığında olacak
Tadicte şimdiden başladı, kaliteyle idare ediyor
Dzeko ve Şimanskide de olacak
2 kötü sonuç olduğunda irfancan da ortadan kaybolacak
Yalnız aynı risk bizde de var, kulübeden en iyi katkıyı alabilen yürüyüp gidecek
Boey, Sanchez, Abdül, Toreira, Kerem, Barış, Icardi beklenen katkıyı aldığımız isimler
Tete bence karkı alıyoruz, daha iyi olmasını bekliyoruz
Zaha’dan da aslında biraz alıyoruz ama hem beklentimiz çok daha büyük, hem daha tam takıma alışmadı
Demirbay, Sergio, Kazımcan, Ziyech, bunlardan artık daha yüksek katkı almaya başlamamız kritik
Ndombele ve Angelino’dan benim pek umudum kalmadı

kilit adamlari dzeko

o sakatlanmadigi surece kolay kolay dagilmazlar

Duydugum kadariyla Djikunun gtünde basur oluşmuş gotune özel Maske ile oynayabiliyormuş
1000021496.jpg

Yanında Fred, arkasında Djiku olmadan da aynı performansı gösterebilirse İsmail' e şapka çıkarmak lazım artık...

Yatıp kalkıp İcardi’nin sakatlanması için dua edenlerin başına gelen olumlu gelişme.

Lutfen ismaili de övmeyelim yaa lutfen

Övmeye bahane ariyorsunuz
MT da da gayet iyiydi. FB de geçen sezon aşırı paldır-küldür oynuyordu ama bu sezon o yönünü bir ölçüde frenleyebildi. Tabii bunlar işler iyi giderken böyle. Daha önce değinmiştim; FB nin bu sezonki oyununda en önemli adamlar olarak, takım boyunu kısa tutmalarını sağlayan Djiku ve Fred' i görüyorum. Onların yokluğunda rakip takımlar birazcık doğru geçiş yapabilirlerse çok fazla zorlanacaklarını umuyorum...

MT da da gayet iyiydi. FB de geçen sezon aşırı paldır-küldür oynuyordu ama bu sezon o yönünü bir ölçüde frenleyebildi. Tabii bunlar işler iyi giderken böyle. Daha önce değinmiştim; FB nin bu sezonki oyununda en önemli adamlar olarak, takım boyunu kısa tutmalarını sağlayan Djiku ve Fred' i görüyorum. Onların yokluğunda rakip takımlar birazcık doğru geçiş yapabilirlerse çok fazla zorlanacaklarını umuyorum...
Madem sen Ismaili bu kadar çok seviyorsun o zaman umalımda ismail iyi oynasın ama genede trabzonspora yenilsinler

Madem sen Ismaili bu kadar çok seviyorsun o zaman umalımda ismail iyi oynasın ama genede trabzonspora yenilsinler
Mesajımdan İsmail' i çok sevdiğim sonucunu çıkarmayı nasıl başardıysan?! Zorlayıcı maç oynamadıkları ve takımında etrafı iyi donatıldığı için iyi görünüyor olabilir, bunun test edilebileceği ortamlar oluşmadı. MT performansı tek maçlık bir şey zaten; orda da Hırvatlar çok kötüydü, bizim takımın bütün olarak enerjisi iyiydi. Ha, o zorlayıcı maçlarda da çizgisini koruyabilirse, başarılı bulurum evet. Küfür kafir etmem gerekmiyor, rakip takım oyuncusu diye...

Geri
Üst Alt