Becao 3 Ay, Djiku 4 Hafta ve Fred 3 Hafta Sakatlandı İddiası!

Icardi sakatlansın diye korkunç beddualar eden bir taraftarın futbolcusuna zerre üzülmedim. Hani dualar "ulan sakatlansa ne güzel olur" gibi basit beddualar da değil.

Böyle tatlı tatlı iki üç haftalık sakatlıklar üzerlerinden eksik olmasın.

kas yapısı süper lige uygun adamlara premier lig temposu ettirmeye devam ederseler bizim maça kadar ismail, osayi, irfan hepsi bacağı elinde tribünde olur. olmasa bile bu temponun illaki bi sonu olacak ve stabil oyuna geçecekler. sadece ferdi premier lig seviyesinde, devamlılığı çok iyi.

Uzulmedim ama gecmis olsun

Allahin adaleti şaşmaz diyelim

Yaptiginiz beddualar, yaptiginiz pislikler elbet cikar böyle

Şimdiye kadar hiçbir fenerli topunun sakatligina üzülmedim aksine daha beter olsun dedim fenerliye acıyan acınacak hale düşer ,dahada beter olsunlar esas pisliği çeviren yoneticilere birşey olmuyor

Bizene bu takımın sakatlıklarından, zaten kadıköyde koyduktan sonra sezon hedefleri kalmadığından yok olup gidecekler. Umarım o maçta tam kadro olurlar da bahaneleri olmaz.

Cüneyt Kaşeler: “Becao ameliyat olmazsa 6-8 hafta ameliyat olursa 3 ay, Djiku ameliyat olursa 6 hafta olmaz da oynarsa tekrarlayabilir. Serdar’ın dönüşü 3 ay. Benim duyduklarım bunlar. Fred, milli ara sonrası döner.”

İlk devre Sonuna gelmeden liderliği altı vites yükseltir farklı şampiyon oluruz diyorum ayrıca bunlar top falan oynamıyor resmen rakipler peşkeş çekiyor bize karşı saldıran rakipler bunlara kartı orta sahayı geçmiyor ne hikmetse

Allah Becaolarını vermiş.

Bunlarin stoperler zaten net balondu ..Adamlara atak yapan takım olmadı doğru dürüst bir de orta alan fred İsmail diri olunca pek iş düşmedi yoksa birkaç pozisyonda belli ettiler vasat olduklarini..Allah Toreiramizi ve İcardimizi sakatlık belalardan korusun kem gözlerden sakinsin

Cüneyt Kaşeler: “Becao ameliyat olmazsa 6-8 hafta ameliyat olursa 3 ay, Djiku ameliyat olursa 6 hafta olmaz da oynarsa tekrarlayabilir. Serdar’ın dönüşü 3 ay. Benim duyduklarım bunlar. Fred, milli ara sonrası döner.”

bu dogruysa stoperleri iptal bunlarin

ameliyat sonrasi tekrar toparlayabilmek ve tempo tutmak cok zor bir sey

ikinci yarinin basina kadar görünmezler o zaman

Asıl fikstürleri şimdi başlıyorken ilk 11de bu kadar sakatlık vermeleri... Looserbahçe

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda çok gereksiz mesajlar var yani belirteyim arkadaşlar. Koskoca anlı şanlı Galatasaray rakibinin sakatlık haberine sevinecek bundan medet umacak kadar düştüyse bizim işimiz var. Sağlıklı olsunlar en iyi şekilde bizimle mücadele etsinler ki gene mağlup oldukları, gene kaybettikleri zaman bahaneleri olmasın.

Galatasaray'ın yerini konumunu değerini bilmeyen arkadaşlar konuya mesaj yazmasın.

Fenerli futbolculara da geçmiş olsun diyorum. Bir an evvel sahalarasönmelerini temenni ederim.

Kimsenin sakatligina sevinmeyiz çok şükür geçmiş olsun. Onların yıllardır seviyesi bu fitne fesat o yüzden belleri doğrulmuyor. Gecen icardi için keşke bacağı kopsa, kırılsa gibi yorumlar yapıyorlardı.

Geri
Üst Alt