Bedelli askerlik konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
Neden evet veya neden hayır ?
Neden evet veya neden hayır ?
Eğer seni eşek sudan gelinceye kadar dövmediler ise ben de birşey bilmiyorum.Askere mutlaka gidilmeli muazzam ortam yav cesit cesit tuhaf insanlar , kafayı sıyırmıs komutanlar her anı mizah.
Senin yaşın kaç Uğur, ciddi soruyorum?Askerden kaçmayın hayat dersi alın...Tam anlamıyla adam olmak için ya askere gideceksin ya da sefalet içinde sürüneceksin...Ana kucağından yar kucağına atlayıp mezun olur olmaz işe girip evlenenler aslında tam olarak hayata atılmamış oluyor benden ağabey tavsiyesi ya sokakta çekçekçilik filan yapın yahut askere gidin hayatı tanıyın...Hayat ev-aile-iş-kariyer değil hayat; hastalık-kaza-bela-borç-ölüm-hapis gibi ciddi şeyler...
Tabii ki daha önce yazdım yine yazarım kemik ve kafa kağıdı yaşım 34, zihin yaşım 64...Senin yaşın kaç Uğur, ciddi soruyorum?
Gereksiz.Kasım için tecilimi bozduracam uzun dönem komando istiyecem
Askerlikten korkmayın bu kadar yav.Adam yemiyorlar orada.1-2 tane uyuz komutana denk gelirsiniz en fazla o kadar.Tek kötü ihtimal var o da asteğmen olarak tim komutanı olmanız.O zaman da dağ taş dolaşırsınız ama yaşınız 30'a gelmişse kimse sizi asteğmen yapmaz artık korkmayın.Bu arada bu ülkenin zorunlu askerliğin kaldırılması gibi bir durum asla söz konusu olamaz ülkenin jeopolitik durumundan dolayı.Saldırıya bu kadar açık bir ülkede ordunun tamamen profesyonel yapılıp gelin bizi keklik gibi avlayın denmesi beklenmesin.Askerlik süresi azaltılabilir sadece.Gerisi tamamen hayal