Bedelli Askerlik

İstikamet yukarı dediler mi?

İstikamet cepheniz dağılın marş marş, yat, sürün (görünmeyecek kadar sürünün gelir tekmelerim) sonra 10 saniye için de önümde dağıldığın düzende toplanın ki mümkün değil sonra istikamet geriniz dağılım marş marş böyle bi kısır döngüydü. Sonra bi arkadaş sinirlendi aldı silahı bonzaicilerden birinin kafasına vurmaya başladı araya girdiler bilmem ne baya bi karambol oldu vs.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstikamet cepheniz dağılın marş marş, yat, sürün (görünmeyecek kadar sürünün gelir tekmelerim) sonra 10 saniye için de önümde dağıldığın düzende toplanın ki mümkün değil sonra istikamet geriniz dağılım marş marş böyle bi kısır döngüydü. Sonra bi arkadaş sinirlendi aldı silahı bonzaicilerden birinin kafasına vurmaya başladı araya girdiler bilmem ne baya bi karambol oldu vs.

Sende ciddi bir etki bıraktığını anladım. Geçmiş olsun.

İstikamet cepheniz dağılın marş marş, yat, sürün (görünmeyecek kadar sürünün gelir tekmelerim) GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alay Komutanı Kur.Alb. kısa dönemlerin ketıl kullandığını görmüş koğuşta. Alayda görevdeydim bu elemanlar yakalandığında. Bir gürültü koptu. Sonra alana topladılar. Sanırım bölük komutanı sağlam azar yemiş olacak ki takım komutanı asteğmende dahil tam techizat topladılar hepimizi. Daha mevzunun ne olduğunu anlayamadan istikamet olarak dağı gösterdi komutan. Hava 40 derece falandı. Sağ olsun sadece 1-2 gün süründürdü. İnsaflıydı.

Yalnız bölüğün düzenini kendi elime alıp zekamı kullanarak az sevmedim bölüktekileri. Onu da yaptım inkar edemem.

Evt, maddi durumunuz varsa bedelli yapınız. Sunulan 1 imkan varsa değerlendirmek lzm

Yalnız bölüğün düzenini kendi elime alıp zekamı kullanarak az sevmedim bölüktekileri. Onu da yaptım inkar edemem.

1 ara bende askerlik anılarımı anlatmak isterim. Bankada sıra beklerken yasadıklarım, askeriyeye dekontu verirken yapılan muhabbetler vs. Zor günlerdi

Geri
Üst Alt