- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hass en alttaymış.
Bekle link aticam hepsini bulursun simdi
Taburun kapasitesine göre 50-100 arasında olursunuz sanırım. 3-4 koğuş olursunuz işte10 kişi olsun o da olur.
Taburun kapasitesine göre 50-100 arasında olursunuz sanırım. 3-4 koğuş olursunuz işte![]()
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen çok görmemişsin50 100 çok yahu ne yaptın.
2 koğuş adam mı çok
salla büyüsü bozuldu.
Üşendim ztn istiyorsan pm atayim orda
3 kisi buldum wp grubu fln kurarsiniz
Uyeligin var mi
Diğer yerlere göre zaten az olacak. Başınızdaki komutanlar iyi olursa sıkıntısız geçersiniz. Tugaya düşenler var. Oralarda daha kalabalık olur. Askerde aslında çok olmak daha iyi gibiAz kişi olursa iyi nerde çokluk orda bokluk bilirsin.
arada kaynarsın. Az kişi olunca dikkat çekme ihtimalin de artıyorYok la ne işim olur kimseyi bulmazsan daha iyidi ?
Diğer yerlere göre zaten az olacak. Başınızdaki komutanlar iyi olursa sıkıntısız geçersiniz. Tugaya düşenler var. Oralarda daha kalabalık olur. Askerde aslında çok olmak daha iyi gibi![]()
arada kaynarsın. Az kişi olunca dikkat çekme ihtimalin de artıyor
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır
Bana 1 tane Tekirdağ bulsana hayrabolu.aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır
Komutanlar değişmiştir ama ortamı iyiyse rahat edersin. Senden önce gidip gelenlerden illaki yorum yapanlar olur zaten