Bedelli Askerlik

Kütahya’ya gidiyorum üstad

Powerbank ne alaka acaba ilk defa duydum. Tuslu telefon goturecegim şarjı zaten 6-7 gün gidiyor diyorlar
soğuktan götün donacak rtaş içlik falan al mutlaka.

ben uşakta 6 ay yaptım ağustosta bile geceleri parkayla duruyoduk kütahya sınırdı bize daha soğuk diyolardı

Valla imkanı olan varsa gitsin bedelli yapsın çekilecek yer değil, vatan millet edebiyatiyla gittik komutanların egosunu tatmin ettik

Valla imkanı olan varsa gitsin bedelli yapsın çekilecek yer değil, vatan millet edebiyatiyla gittik komutanların egosunu tatmin ettik
çok büyük şans işi yaw gittiğin şehir, bölüğün, komutanların vs bi ton değişken var.

ben rahat yaptım mesela yani illa zorluklar oluyodu tabi de, asla gidilmez ne yap ne et gitme diyenlerden değilim şahsen.

Kütahya’ya gidiyorum üstad

Powerbank ne alaka acaba ilk defa duydum. Tuslu telefon goturecegim şarjı zaten 6-7 gün gidiyor diyorlar
sıcak tutabilecek her şeyi al. ben ocakta gitmiştim kütahyaya, soğuktan şaka değil bir şehit verdik 18 günde. geri kalan 5999 kişide zatürre olduk. Covidin çinde gizemli virüs diye anıldığı ilk haberi ilk günün kahvaltısında televizyonda görmüştüm, belkide hepimiz covidtik bilmiyorum, alayımız ayıldık bayıldık 18 günde.

3000 avro atesleyip vatani gorevi yerine getirmis bulunmaktayim. Bazuka ile resmimiz yok, ona uzuluyorum

Ne diyonuz lan değişikler.
Musluktan çay ne, musluk ve çay ile yumurta ne alaka.
Deliriyom mu lan

Geri
Üst Alt