Bedelli Askerlik

Evet yakalandı ama 2 kere ondan sanırım, aynı şekil kuzenede o civarda çıktı 1 yılı geçmeden oldu hemde bunlar.
Yakalananlarla kendisi askere gitmek isteyenler arasında fark var

2018 yılında devlet tarafından açıklanan bakaya ve yoklama kaçakları için para cezaları

Kendi gelenler için; Yakalanarak getirilenler için;

• 0-4 ay 296 TL 1 187 TL
  • 1-2 yıl 890 TL 3 564 TL
  • 2-3 yıl 2 079 TL 5 943 TL
  • 4-5 yıl 4 456 TL 10 696 TL
  • 5-6 yıl 5 645 TL 13 073 TL
  • 6-7 yıl 6 833 TL 15 450 TL
  • 7-8 yıl 8 022 TL 17 829 TL şeklinde devam etmektedir

28 güncü şımarıklar yüzünden yaş konusu gündeme gelemiyor bana sağlam girdi 1 günle kaçırdım :D gerçek doğum günüm olan 3 aralık 93 yerine 94 1 1 yazdıran pederin beynini .... :D 5.5 ay girecek şimdi 28 i güle oynaya yapardım millete vuruyor beğenmiyor şımarıklar bir de o kalksın diyor inanılmaz

28 güncü şımarıklar yüzünden yaş konusu gündeme gelemiyor bana sağlam girdi 1 günle kaçırdım :D gerçek doğum günüm olan 3 aralık 93 yerine 94 1 1 yazdıran pederin beynini .... :D 5.5 ay girecek şimdi 28 i güle oynaya yapardım millete vuruyor beğenmiyor şımarıklar bir de o kalksın diyor inanılmaz

Simariklik degil.
Milletin isi gucu esi dostu var birakip istemiyor belki.

Gündeme geldi ama 94 dogumlu olanlar icin düzenleme yaparsak bu sefer 95 dogumlu olanlar ister diye gelismis olay.

Gonulluluk esas olmali.
Zorunlu askerlik kaldirilsin bakalim vatan millet sakarya diyen rambo kiliklilarin kaci askere gidiyor

Forumda ne kadar fazla dangalak olduğunu görmüş oluyoruz bu konuda günden güne.

Simariklik degil.
Milletin isi gucu esi dostu var birakip istemiyor belki.
Bence 3 hafta için birşeylerden feragat etmek ve kafanı komple rahatlatmak en iyi seçim.Bunu yapmayıp sonrasında bakarım dersen sonrasında böyle birşeyin çıkıp çıkmayacağı veya ne şartlarda çıkacağı belli olmadığı için kafanı sürekli meşgul edecek.Ben hiç kışladan içeriye giremem diyenler de bunu pas geçip sonrasını bekleyebilir tabi ama işte bundan sonrası için neler olacağını da bilemeyiz

28 yaşın altına çıkmamalı bedelli, belki 27 olabilir. Bedel de 30 bin olmalı.

1 gün bile fazla bence ister şımarıklık de ister başka birşey

Dogrudur ama AKP Baskanvekili bu yönde aciklama yapti ve TSK böyle istiyor diye de ekledi.
iyi de öncekilerden farklı birşey isteyen yok ki 25 yaş yerine 25 den gün alanlar diye belirtseler çoğu kişiyi kurtaracak ayrıca 2014 de 31 aralık sonradan 1 ocak oldu o bile olsa beni kurtaracak yani 1 günle kaçırmak nedir saçmalık

Tecilliyken de faydalanıyorsun sanırım bundan.Okuyorsan da 1 dönem dondurursun.Onu tam bilmiyorum okuyanlar faydalanabiliyor mu
faydalanıp faydalanmamak mesele değil milletin tecili bitti gitmek zorunda tasarı çıktığı için yararlanacak tecili biten herkes 94 lüler hariç haksızlık burda 90 91 92 93 tecili bitmiş halde ve yararlanıyor 94 ün suçu ney 95 liler hala tecilli mesela

bedelli felan umrumda değil hiç aklımda bile değildi ayrıca gitmeyi düşünüyordum bu kış 5.5 ay çıkınca 1 günle kaçması sinir bozucu oldu sırf bu yüzden gitmekten vazçgeitm

iyi de öncekilerden farklı birşey isteyen yok ki 25 yaş yerine 25 den gün alanlar diye belirtseler çoğu kişiyi kurtaracak ayrıca 2014 de 31 aralık sonradan 1 ocak oldu o bile olsa beni kurtaracak yani 1 günle kaçırmak nedir saçmalık
Senin esasen 93 yilinda dogdugunu kanitlayacak bir belge yok mu elinde?
Bunun ile yasini düzelttirmen mümkün olabilir belki!?

@Keramettin TANRIVERDİ

Geri
Üst Alt