Bedelli Askerlik

Arkadaşım İngiltere'den başvuru yapacak muhattap bulamadı. Konsolosluk haberimiz yok diyor, bakanlık yazı gitti onlara diyor.

Yurtdışını bilmiyorum da ben de yurtdışına uzun süreli görevlendirme alacağım ama şu işi halletmeden çıkamıyorum, planlama yapamıyorum. Eylül ayında gitmek istiyordum mesela.

Yurtdışını bilmiyorum da ben de yurtdışına uzun süreli görevlendirme alacağım ama şu işi halletmeden çıkamıyorum, planlama yapamıyorum. Eylül ayında gitmek istiyordum mesela.

Halletmeden çıkmayın Hocam. Arkadaş sadece bu işlem için ülkeye gelmek zorunda kalabilirim diyordu en son. Rezalet.

Allah kolaylık versin.

Arkadaşımın arkadaşıda 15 eylülde gidiyor. Onuda Mardin Kızıltepe Jandarma Komando Taburuna vermişler. Celp dönemi 1B ile başlıyormuş bu celp gidenlerin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mardin Kızıltepe Jan.Komando Taburu ? Akıl alır şey değil. Bir kere eğitim birliği değil bildiğim kadarıyla. Isparta, Kırkağaç vs olsa da anlayacağım da ne yapmaya çalışıyorlar aklım almadı pek. Hem bedelli yapanlara hem de uzun dönemlere sıkıntı.

Bu ilk gidecekleri mümkün olduğunca eritip esas hazırlan birlikler kasımdan sonrakilere açılacak sanırım,kğtahya sivas burdur vs dururken mardin kızıltepe baya absürt çünkü.

Tam anlamıyla yaptım oldu durumu var. Organizasyonu kim yapıyorsa tebrik etmek lazım.

Doğruysa rezaletin dik alası. TSK gibi bir kurumun düştüğü hale bak. Gerçi suçlu bakanlık da olabilir.

Bilgi kirliliği had safhada ama gerçek olan şuki normalde edevlette yoklama tarihleri için verilen aralık 15 eylül - 5 ekim olarak değiştirilmiş. Normalde 5-15 Eylül idi.

Ben sadece isme takılıyorum.Bedelli askerlik yerine bedelsiz askerlik olarak değiştirilmeli.Şehit ve gaziler bedelini ödedi çünkü.Para ile yapılan bedelsiz askerlik olarak güncellenmeli.

DmVLyZFXgAEg8Rw.jpg

Geri
Üst Alt