Bedelli Askerlik

Yav maksat bahane yaratmak, dedim ya sana kuzenim vasıtasıyla gelmesem bile büyük ihtimalle ekim ayı veya en geç kasım başı gibi gelirim dedim ya. İskenderunda olsa bile benim alacağım kesin değildi.

Burada önemli olan kiralayacağım aracın açığa çıkması, ben her türlü yurtiçi turuna çıkacağım o arada da senin o gül cemalini göreceğim. Kars'a falan gideceğim işte dönüşte de sana uğrayacam olay bu. Kuzenimi alacak olsamda aynısını yapacaktım zaten.

En geç kasım başı diyorum çünkü kış bastırırsa süper lüks aracım yollarda zorlanabilir bilmem anlatabildim mi ?

Süper lüks aracını sevsinler. Zor şartlarda yolda kalan araç g.tten ısıtmalı olsa ne olur olmasa ne olur!

Sana tavsiyem abi yanına harita almalısın mutlaka. Kars Ankara’ya daha yakın MK.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper lüks aracını sevsinler. Zor şartlarda yolda kalan araç g.tten ısıtmalı olsa ne olur olmasa ne olur!

Sana tavsiyem abi yanına harita almalısın mutlaka. Kars Ankara’ya daha yakın MK.

Ulan beni bitirdin be Allahın cezası herif... Doğu bölgelerine doğru seyahat edecez dedik işte Kars'ı örnek babında yazdım, daha önce de buna benzer saçma sapan bir mesaj yazdın bilerek mi yapıyorsun beni çıldırtmaya mı çalışyıorsun ne yapıyorsun çözemedim.

Sanki Ankaraya bir an önce dönmek gibi bir görevim varmış gibi aynı şeyi yazıp duruyorsun ne cins adamsın yav.

Terhis merhis dediniz de anılarım depreşti, benimle birlikte terhis olması gereken 6 kişi tam 12 gün geç terhis olmuştuk, bize eşlik edecek zırhlı araç ayarlanamamıştı o tarihte. Hey gidi hey, biz yine şanslıydık 1 ay gecikenler bile olabiliyor yol olmayan karakollarda helikopter ile alınmak zorunda olanlar var, malum hava şartları müsade etmeyebiliyor o bölgede de belli başlı helikopterler hariç uçuş yapılamadığından süre uzuyor doğal olarak.

Ulan beni bitirdin be Allahın cezası herif... Doğu bölgelerine doğru seyahat edecez dedik işte Kars'ı örnek babında yazdım, daha önce de buna benzer saçma sapan bir mesaj yazdın bilerek mi yapıyorsun beni çıldırtmaya mı çalışyıorsun ne yapıyorsun çözemedim.

Sanki Ankaraya bir an önce dönmek gibi bir görevim varmış gibi aynı şeyi yazıp duruyorsun ne cins adamsın yav.

Vay bizim oraya mı gidiyorsun Kars'a.

Doğu turu yapacaksan Kars'a uğraman lazım zaten.

Gördüm Sivri zekalı abim :D

Ankara Hatay’a bakmayacaksın

Hatay - Kars’a bakacaksın

Hatay - Kars 1028 km :asd:

Ne biçim konuşuyorsun sen yav ? Terbiyeni takın. :asd:

Konuyu çarpıtmaya çalıştığım fazla belli oldu demi :)

Ne biçim konuşuyorsun sen yav ? Terbiyeni takın. :asd:

Konuyu çarpıtmaya çalıştığım fazla belli oldu demi :)

Aşırı belli oldu. :asd:

Coğrafyam çok iyidir. Tevazu sahibi olmayacağım. Sen de utanma. Ders verebilirim.

Çok mu be 1000 km rahat bırak adamı ;D

Ben bir şey demiyorum. Kendisi “doğu turuna çıkacağım Hatay’a da geleceğim” diyor. Ben de diyorum ki “öyle bir hataya düşme.” Hatay Doğu Akdeniz’de. “Güneydoğu turuna çıkacağım Hatay’a da geleceğim” dese kabul. Güneydoğu dibimiz.

Ben bir şey demiyorum. Kendisi “doğu turuna çıkacağım Hatay’a da geleceğim” diyor. Ben de diyorum ki “öyle bir hataya düşme.” Hatay Doğu Akdeniz’de. “Güneydoğu turuna çıkacağım Hatay’da geleceğim” dese kabul. Güneydoğu dibimiz.

Ha o zaman güney doğu turuna çeviricek mecbur adam doğu demiş ama haklı çıktı yine güney, kuzey diye ayırmamış :asd:

Ben bir şey demiyorum. Kendisi “doğu turuna çıkacağım Hatay’a da geleceğim” diyor. Ben de diyorum ki “öyle bir hataya düşme.” Hatay Doğu Akdeniz’de. “Güneydoğu turuna çıkacağım Hatay’a da geleceğim” dese kabul. Güneydoğu dibimiz.

Allahım yarabbim ya.

Güneydoğuda görülecek yer kalmadı asker dönüşü gezdim her görülesi yeri. Senin gül cemalini göreceğim diye gördüğüm yerleri bir daha gezecek halim yok. Gezeceğim doğuanadolu'yu (belki doğu karadenizden de başlayabilirim) oradan salacam kendimi güneye doğru ve hatay'a geleceğim işte. Bunu anlamak maksimum ne kadar zor olabilir ki ?

6-7 bilemedin 10 günlük bir plan işte. Hayatında hiç mi arabaya atlayıp plansızca bir kaç hafta bir yerlere gitmedin ? Denemeni öneririm, çok güzel kafa dağıtırsın hem de memlekini gezmiş olursun.

Senin coğrafyadan anladığın bu mu la

Konumuz hayat bilgisi seviyesinde “şehirlerimiz” olduğu için bundan bahsediyoruz. :asd:

istersen coğrafi konum, matematik konum, özel konum, iklimler, atmosfer, yer küre... aklına gelecek her alanda sana artistlik yapabilirim.

Geri
Üst Alt