Bedelli Askerlik

Peki üstad bu durumda yoklama işi de otomatik halloluyor o zaman ben öyle anlıyorum.Bu yoklama işinde kafam karışıyor.
Artık e-devlete geçildiği için benim arkadaşım öyle halletti. Sen de oradan halledersin. Şubeye gidip bilgi al yine tabi daha iyi olur.

İlk etap döndü.

Amasya'da bildiğin mahvetmişler, herkes hasta ve yaralı bereli dönmüş.

Şu ekşide paylaşım yapıldı diye de Amasya'da bayağı olay olmuş, ortalığı ayağa kaldırmışlar.

Ciddiyim yav birisi kalp krizi geçirmiş.

Yok artık.

Şaka bir yana aslında kaygılandığım konu buydu. Özellikle uzman çavuşlar çok kompleksli olur. Geneli cahil! O bedellilerin askerliği az yapmalarını kaldıramıyor. Üstlerine gidiyorlar. Ben 5 ay yaptım bize bile takanlar vardı!

Lisans ya da lisansüstünde öğrenciysen kütüğünün olduğu şubeye yazı gönderiyorlar salın bu adamın tecilini de alalım askere diye

Şube de alın pezevengi diye cevap veriyor mevzu bundan ibaret.

Lisansüstü Erzurum'a haber veriliyor sonra kütüğünün olduğu yere diye hatırlıyorum

Yara bere ve hastalık olayı askeriyede hep var zaten.

İki tur koşsam hastalanan biri olarak en çok korkutan konu bu.

Süründürmeseler bari çok.

Yara bere ve hastalık olayı askeriyede hep var zaten.

İki tur koşsam hastalanan biri olarak en çok korkutan konu bu.

Süründürmeseler bari çok.
Ona da önlem almışlar

Mesela istirahat istedin kasıtlı 10 gün veriyorlarmış bu ne demek askerliğin 8 gün uzadı demek.

Terlik istirahatı verip dikenli bölgede terliklerle koşturmuşlar.

Şınav mekiği de kasıtlı hep dikenli bölgelerde çektirmişler. Daha çok hikaye var da çocuğun sesi gitmişti pek konuşamadım öyle hanımevladı da değildir bu haberleri veren.

Geri
Üst Alt