Bedelli Askerlik

Kuzenlerden biri de bekliyor bedelli, düşük çıkması yararıma olur çünkü yarısını ben karşılayacağım ücretin. İki de bir 20 bin lira diye haber yapmaları boşuna değil, hazırlıyorlar işte insanları, nabız yokluyorlar. Bugünde aynısı oldu, yaş ve rakamlar mabaddan atılmıyor yani.

millet cıksında ne olursa olsun cıksın derdinde abi. 3 5 bin için arıza cıkarmaya korkarlar. amanallah o da iptal edilir sey gibi kalırlar ortada.kendimde dahil hayatımızı yönlendiremiyoruz askerlikten dolayı.

Ceza yemek istemiyorum abi , her yıl fix yiyorum forumdan uzak kaldığımla kalıyorum . Boşver o mesajla kalsın doğru eğri istenildiği gibi anlaşılsın :ka:

Ne demek istediğini bir an önce açıklamazsan yine yersin cezayı.

Bedelli bekleyenler asalak mı demek istiyorsun, açık açık söyle herkes bilsin.

Türklüğe ''trol veya değil'' dünyanın lafı ediliyor çıt çıkarmıyor bana gelince çabuk niyetini belirt diyor .
Hükümet-pkk
Hükümet-fetö ilişkisi gibi .

Keramettin sakin, yaşı daha çok genç, bu konuda görüşü ve bakış açısı farklı olabilir. Bizim bilmediğimiz başka bir hassasiyeti olabilir.

60 saniyen var kendin bilirsin.

Bu ülkede tecilli herkes askere gitmek istese 20 yılda bitiyor, bedelliyi kim gelirse gelsin yapmak zorunda zaten bu da bunu idrak edemeyenlere gelsin.

Ne demek istediğini bir an önce açıklamazsan yine yersin cezayı.

Bedelli bekleyenler asalak mı demek istiyorsun, açık açık söyle herkes bilsin.

Genel değil, Burak bu konuda hassasiyeti olan bir kardeşimiz genel olarak herkese söylemiyor. Hani sabahtan akşama kadar girelim, çıkalım diyip üstüne bedelli bekleyenler var ya onlara söylüyor. Geçen sene de aynı muhabbet olmuştu oradan biliyorum.

Türklüğe ''trol veya değil'' dünyanın lafı ediliyor çıt çıkarmıyor bana gelince çabuk niyetini belirt diyor .
Hükümet-pkk
Hükümet-fetö ilişkisi gibi .

Ooo az daha devam et imalara bakalım başka nasıl saçmalayacaksın, devam etki ona göre daha uzun atayım.

Keramettin sakin, yaşı daha çok genç, bu konuda görüşü ve bakış açısı farklı olabilir. Bizim bilmediğimiz başka bir hassasiyeti olabilir.
Genel değil, Burak bu konuda hassasiyeti olan bir kardeşimiz genel olarak herkese söylemiyor. Hani sabahtan akşama kadar girelim, çıkalım diyip üstüne bedelli bekleyenlere söylüyor. Geçen sene de aynı muhabbet olmuştu oradan biliyorum.
Abi bırakın yav bu adam bana karşı hep böyle ne benim yaşımla alakası var nede onun anlık reaksiyonuyla .
Şuna bak süre vermiş 1 yıl ver abi kimi neyle tehdit ediyosun Millet burda Ülkeye sövdü Türklüğe sövdü şu tepkinin 1/10 verdin mi ?
Ben anlamadım yani 2012 yılında üye olmuşum hep böyle

Abi bırakın yav bu adam bana karşı hep böyle ne benim yaşımla alakası var nede onun anlık reaksiyonuyla .
Şuna bak süre vermiş 1 yıl ver abi kimi neyle tehdit ediyosun Millet burda Ülkeye sövdü Türklüğe sövdü şu tepkinin 1/10 verdin mi ?
Ben anlamadım yani 2012 yılında üye olmuşum hep böyle

Kim sövdü türklüğe? Bir düşün bakalım neden senden başka kimseyle bu sıkıntılar yaşanmıyor.

Geleceksin konuya ortaya asalak diyeceksin ondan sonra biz de eyvallah diyeceğiz hadi ya?

Sonra da bir de gelip bunu geçmişte olan ve haberimin bile olmadığı şeylerle savunuyorsun, sen en başta kötü niyetlisin hangi hakla karşıdan iyi niyet bekliyorsun?

Sen kimsin de millete asalak diyorsun olm sana mı kaldı?

Beyler ben ikinizden de yaşça büyüğüm. Eğer tırnak kadar hatırım var ise ikinizde bir sakin olun.

Belli görüşleriniz farklı ama böyle, bu şekilde olmaz rica ediyorum.

Bakın Mehmet renktaşım da yatıştırmaya çalışıyor, benim yok ise onun hatırı için.

Kim sövdü türklüğe? Bir düşün bakalım neden senden başka kimseyle bu sıkıntılar yaşanmıyor.

Geleceksin konuya ortaya asalak diyeceksin ondan sonra biz de eyvallah diyeceğiz hadi ya?

Sonra da bir de gelip bunu geçmişte olan ve haberimin bile olmadığı şeylerle savunuyorsun, sen en başta kötü niyetlisin hangi hakla karşıdan iyi niyet bekliyorsun?

Sen kimsin de millete asalak diyorsun olm sana mı kaldı?
O Rahmi denen herifle dünyanın tartışmasını yaşadık burda görmezden geldin .
Gerizekalı biri olduğunu düşünmüyorum ama artniyetli davranıyorsun bana karşı .

Asalak Herifler diye Bedelli Askerlik 50 yaş üzeri olsun diyenlere dedim yani şuan bekleyen milyonlara demedim oldu mu ? Bitti mi tartışma ?

O Rahmi denen herifle dünyanın tartışmasını yaşadık burda görmezden geldin .

Görmezden geldiğim falan yok, sor bakayım Rahmi'ye neler demişim, nasıl tepki göstermişim. Her haltı bildiğini mi sanıyorsun?

Kendi kendine "bu orospu çocuğuna ceza verin" vs gibi sayısız küfür edip üstüne "vermezseniz bu sikik ortamda bulunmak istemiyorum." minvalinde sözler yazıp bir de haklı olduğunu mu iddaa ediyorsun.

Görmezden geldiğim falan yok, sor bakayım Rahmi'ye neler demişim, nasıl tepki göstermişim. Her haltı bildiğini mi sanıyorsun?

Kendi kendine "bu orospu çocuğuna ceza verin" vs gibi sayısız küfür edip üstüne "vermezseniz bu sikik ortamda bulunmak istemiyorum." minvalinde sözler yazıp bir de haklı olduğunu mu iddaa ediyorsun.
Evet baktım vermediniz çıkıp gittim bende ?
Nasıl bileyim aklındakileri aranızdaki konuşmaları öyle bir iddiada bulunmadım görmezden geldin benim nezdimde benim göreceğim bir eylem tepki olmadı forum-yönetim tarafında napayım özel mesajlarını mı okuyup ya evet Keramettin tepki vermiş diyim ?

Geri
Üst Alt