- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
9 sene olmuş tam olarak.O kadar oldu mu sayin renktasim, vay be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 sene olmuş tam olarak.O kadar oldu mu sayin renktasim, vay be.
11 sene.9 sene olmuş tam olarak.
11 sene.
2 sene koymuşum hamdolsun.
Sayin renktasim, sunu yazmasan senin icin daha iyi olacakti sanki.Kuzenlerden biri de bekliyor bedelli, düşük çıkması yararıma olur çünkü yarısını ben karşılayacağım ücretin. İki de bir 20 bin lira diye haber yapmaları boşuna değil, hazırlıyorlar işte insanları, nabız yokluyorlar. Bugünde aynısı oldu, yaş ve rakamlar mabaddan atılmıyor yani.
Öyle vallahi omuzlarım kabardı. Küçük dağları ben yarattım edası ile sigaraya çıkıyorum şimdi.Ne kadar gururlansan az![]()
Boş boğazlık edip ağızdan çıktığı için öyle oldu yoksa hiç memnun değilim o durumdan. Şimdi haber sitelerinde yaş 25-15 falan diyorlar inş öyle olur kar, kardır.Sayin renktasim, sunu yazmasan senin icin daha iyi olacakti sanki.
Malum sahis @Mustafa Kaya görür ve farkina varir ise yine basini agritir diye üzülüyorum.
Sayin renktasim, sunu yazmasan senin icin daha iyi olacakti sanki.
Malum sahis @Mustafa Kaya görür ve farkina varir ise yine basini agritir diye üzülüyorum.
Öglen öglen sen ne anlatiyon MK.şişli'de bir apartıman
yoksa eğer halin yaman
nikel-kübik mobilyalar,
duvarda yağlı boyalar
iki tane otomobil
biri açık, biri değil
aşçı, uşak, hizmetçiler
dolu mutfak, dolu kiler
hanım gider, sen gidersin
gündüzleri çaydan çaya
gece olur, davetlisin
ya dineye ya baloya
hey
lüküs hayat, lüküs hayat
bak keyfine yan gel de yat
ne güzel şey
oh ne rahat
yoktur eşin lüküs hayat
Öyle vallahi omuzlarım kabardı. Küçük dağları ben yarattım edası ile sigaraya çıkıyorum şimdi.
Öglen öglen sen ne anlatiyon MK.
Üstadim Almanyadan bir kiz bulup kurtarayim seni istersen bu durumdan.Boş boğazlık edip ağızdan çıktığı için öyle oldu yoksa hiç memnun değilim o durumdan. Şimdi haber sitelerinde yaş 25-15 falan diyorlar inş öyle olur kar, kardır.![]()
Böyle takmis makmis, abilerine karsi ayip olmuyor mu.Mehmet Bey de iki sene bana takmış. Acaba ben iki sene kime takmışım.
Almanya'yı da Almanları da sevmem. Almanya'da s....... yaşamam. Ama çok güzel bulurum diyorsan başka, o zaman olur yalnız buraya gelecek evinin kadını olacak. Şartım budur.Üstadim Almanyadan bir kiz bulup kurtarayim seni istersen bu durumdan.
Üstadim kiz senin icin degil, kuzenin icin.Almanya'yı da Almanları da sevmem. Almanya'da s....... yaşamam. Ama çok güzel bulurum diyorsan başka, o zaman olur yalnız buraya gelecek evinin kadını olacak. Şartım budur.
Almanya'yı da Almanları da sevmem. Almanya'da s....... yaşamam. Ama çok güzel bulurum diyorsan başka, o zaman olur yalnız buraya gelecek evinin kadını olacak. Şartım budur.
Benim 16 sene Erman11 sene.
2 sene koymuşum hamdolsun.
Üstadim kiz senin icin degil, kuzenin icin.