Bedelli Askerlik

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

H.O

askere-gidecekler-icin-iste-acemi-birligi-239d54.jpg

Hastane mi orası

28 gün ne la kafayı yemiş bunlar öyle bedelli mi olur hem para verip hem askere gidilmez bu çıkarsa para vermem gider yapar gelirim daha iyi.

keramettinin yokluğunda foruma hangi admin bakacak? @Uğur Bulut
Keramettinin 25 gün olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz renktas maalesef. Senin kasttettigin zaman diliminde keramettin sabah uyanir yatagini toplar yalandan yoklama çekerler sonra Keramettin full internet kafede... Counter strike ve gscimbomla ile askerligini tamamlar

ub.msji

Keramettinin 25 gün olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz renktas maalesef. Senin kasttettigin zaman diliminde keramettin sabah uyanir yatagini toplar yalandan yoklama çekerler sonra Keramettin full internet kafede... Counter strike ve gscimbomla ile askerligini tamamlar

ub.msji
alpay reis keramettin'e silahı dayarsa nolur acaba? askerden geldikten sonra yönetimde değişiklikler olabilir. hatta asıl bomba hayri cund

ub.msji

???

alpay reis keramettin'e silahı dayarsa nolur acaba? askerden geldikten sonra yönetimde değişiklikler olabilir. hatta asıl bomba hayri cund
Keramettin alpaydan acikca tirsiyor zaten oyle bir durumda yurtdisina kacar. Hayri reis admiristrator olur

ub.msji

Özür diliyorum admirim bir takim yanlis degerlendirmelerim olmus olabilir

ub.msji

SON DAKİKA! Bedelli askerlikte flaş gelişme! 25 gün bekleniyordu, 28 güne çıkarıldı!
Sozcu

ub.msji

beyler 93 aralık doğumluyum ama aile 94.1.1 yazdırmış bedelli 93.12.31 kapsıyor en fazla ne diyim ben şimdi :)

28 gün ne la kafayı yemiş bunlar öyle bedelli mi olur hem para verip hem askere gidilmez bu çıkarsa para vermem gider yapar gelirim daha iyi.

Daha iyi değil de en azından para cebinde kalır. 25-28 günde de niyeti olan komutan bedelli yapanın burnundan fitil fitil getirebilir. 15-20 bin ile kumar oynayacağıma giderim en azından bedavaya görürüm ebemin fotoğrafını. :D

beyler 93 aralık doğumluyum ama aile 94.1.1 yazdırmış bedelli 93.12.31 kapsıyor en fazla ne diyim ben şimdi :)
Renktaş kusura bakma ama nerede doğdun sen ?
Yani hastanede doğsan gidersin çıkartırsın doğum kağıdını mahkemeye başvurup düzeltirsin doğum gününü.

Gscimbom Mobile

6 ay gitmekle 1 ay gitmek arasınra psikolojik olarak bir fark yok . 1 ay gitme şartı koyarlarsa başvuruda çok fazla düşüş olur diye tahmin ediyorum .

Geri
Üst Alt