Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Hastane mi orası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keramettinin yokluğunda foruma hangi admin bakacak? @Uğur Bulut
Keramettinin 25 gün olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz renktas maalesef. Senin kasttettigin zaman diliminde keramettin sabah uyanir yatagini toplar yalandan yoklama çekerler sonra Keramettin full internet kafede... Counter strike ve gscimbomla ile askerligini tamamlarkeramettinin yokluğunda foruma hangi admin bakacak? @Uğur Bulut
alpay reis keramettin'e silahı dayarsa nolur acaba? askerden geldikten sonra yönetimde değişiklikler olabilir. hatta asıl bomba hayri cundKeramettinin 25 gün olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz renktas maalesef. Senin kasttettigin zaman diliminde keramettin sabah uyanir yatagini toplar yalandan yoklama çekerler sonra Keramettin full internet kafede... Counter strike ve gscimbomla ile askerligini tamamlar
ub.msji
Keramettinin 25 gün olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz renktas maalesef. Senin kasttettigin zaman diliminde keramettin sabah uyanir yatagini toplar yalandan yoklama çekerler sonra Keramettin full internet kafede... Counter strike ve gscimbomla ile askerligini tamamlar
ub.msji
Keramettin alpaydan acikca tirsiyor zaten oyle bir durumda yurtdisina kacar. Hayri reis admiristrator oluralpay reis keramettin'e silahı dayarsa nolur acaba? askerden geldikten sonra yönetimde değişiklikler olabilir. hatta asıl bomba hayri cund
Kafa dinleme imkanin olmayacak admirim onu soyluyoruz burda
güzel şeyler olacak hissediyorum reisKeramettin alpaydan acikca tirsiyor zaten oyle bir durumda yurtdisina kacar. Hayri reis admiristrator olur
ub.msji
Oha askerlik uzamış.SON DAKİKA! Bedelli askerlikte flaş gelişme! 25 gün bekleniyordu, 28 güne çıkarıldı!
Sozcu
ub.msji
şerefine reis debeyler 93 aralık doğumluyum ama aile 94.1.1 yazdırmış bedelli 93.12.31 kapsıyor en fazla ne diyim ben şimdi![]()

28 gün ne la kafayı yemiş bunlar öyle bedelli mi olur hem para verip hem askere gidilmez bu çıkarsa para vermem gider yapar gelirim daha iyi.
Renktaş kusura bakma ama nerede doğdun sen ?beyler 93 aralık doğumluyum ama aile 94.1.1 yazdırmış bedelli 93.12.31 kapsıyor en fazla ne diyim ben şimdi![]()