- 18 Temmuz 2009
- 81.988
- 239.466
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben silah sıkmak istemiyorum komutanım dediğinde tamam asker diyeceklerini sanmıyorum.
Ben savaşmayalım sevişelim diyorum komutanım dersin. Onlar ilgilenir seninle tüm arzularını giderirler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ustam askerlik vecibesini yerine getirdimi bu konuda senin malumatın vardır nede olsa kankanGec olmadan bu yanlistan donup, genclerimizi kışlaya buyur edelim
Bu ne demek
Uğur Güzel isimli üyemiz eskiden yüzbaşıymış, kendisiyle tanışmanı ve muhabbet etmeni isterim, taktik verecektir 21 gün için.
Söyledikleriniz gerçekse çok memnun olurum. Ateş etmeden askerliği bitirmenin bir yolu varsa öğrenmek isterim.
Herzamanki gibi bu konuyla ilgili daha önce yazmıştı üstadUğur Güzel isimli üyemiz eskiden yüzbaşıymış, kendisiyle tanışmanı ve muhabbet etmeni isterim, taktik verecektir 21 gün için.
Bir hafta egitim verip idlibe öncü kuvvet olarak gondereceklermis.
Ne silahi yaw![]()
Kesin vardır, kendisinin bilgisi olmadığı konu yoktur, sana saatlerce uzun uzun anlatacaktır şüphen olmasın.
Amcaoglu biz ne zaman gidiyoruz?
Bu bedelliler gidip idlipi alsinlar biz de bi dahakine gidip şamı aliriz amcoglu.
Bana ins roketatar verirler.Toyata ustunde dokca kullanmayi o kadar istiyorum ki
Bir hafta egitim verip idlibe öncü kuvvet olarak gondereceklermis.
Ne silahi yaw![]()