- 26 Kasım 2012
- 185.603
- 258.294
- 5.998
İşlemleri hallettik 2 saatte bitti hepsi.
Her Türk Asker Doğar!
islemlerin kapsami ne idi renktas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşlemleri hallettik 2 saatte bitti hepsi.
Her Türk Asker Doğar!
Daha başvurmadin mi sendeislemlerin kapsami ne idi renktas.
Ben başvuruyu yaptıydım e devletten bugün çıktıyı alıp bankaya parayı yatırdım sonra şubeye gittim. (Daha önceden sağlık yoklaması yaptırmıştım tecil zamanı , bu yüzden tekrar gerekmiyor.)islemlerin kapsami ne idi renktas.
Ben başvuruyu yaptıydım e devletten bugün çıktıyı alıp bankaya parayı yatırdım sonra şubeye gittim. (Daha önceden sağlık yoklaması yaptırmıştım tecil zamanı , bu yüzden tekrar gerekmiyor.)
Memur işlemleri halletti şube komutanı da mühürle imzayı vurdu. Hayırlı olsun celbi bekle e-devlet üzerinden dedi rengim.
Şubede bekledim zaten 1-1.30 saat sıra. Randevu alırsan bekleniyormuşsun sanırım.
yoktu normal tecil 24 haziranda bitti benim üniversite sonrası 2 yıl vardı.evvelden bir tecilin var miydi peki hala islemekte olan
y.lisans fln
yoktu normal tecil 24 haziranda bitti benim üniversite sonrası 2 yıl vardı.
yüksek lisansta isen ayrıca yüksek lisansı yaptığın üniversitenin askerlik şubesinden işlem yaptıracaksın sanırım.
21 GÜN ASKERLİK YAPAN ORTALIKTA BEN ASKERLİK YAPTIM DEMESİN.
Konuşma torrrrruuuunnnnn. Önce askerliğini yap, sonra kaale alayım seni dedesinin gülü.kısa dönem yapan adamlarda demesin. pardon adam demişim.
ya su konusmalara bak yaKonuşma torrrrruuuunnnnn. Önce askerliğini yap, sonra kaale alayım seni dedesinin gülü.
21 GÜN ASKERLİK YAPAN ORTALIKTA BEN ASKERLİK YAPTIM DEMESİN.
Ev hanimligi mi yapalim renkdas
ya su konusmalara bak ya
yakısıyo mu şu üslub askerliğini yapmıs adamsın... bak gene adam dedim.
21 gun rehin alindim diyebilir miyiz ahbab

sonunu getirsene yaw merak ettim.Torrruuun torrruuun, ötmesin borun, öterse borun ...........
Kulağına fısıldamayı tercih ederim ahbab.sonunu getirsene yaw merak ettim.