Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.748
- 21.801
- 2.783
Bunu düsünmek icin ne kadar sürem var?
ikimizden biri ölene kadar
yaşını düşününce acele etsen iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu düsünmek icin ne kadar sürem var?
Mahir ile burada isim bitsin gidecegiz.Onu bırak ukrayna'ya ne zaman geçiyoruz.
Gscye seviyesi düşük dediğinden beri sevmiyorum onu.
o da haklı
mahir koç'tan önce seviye çok daha iyiydi
Gerçekten çok doğru bir tespit.
Tenis başlığındaki alıntımı görmedin mi MKÖyle bir şey dediğimi hiç hatırlamıyorum.
Ben yalan mi konusuyorum?Öyle bir şey dediğimi hiç hatırlamıyorum.
ahaha sen denizlik biyere gideceğini sanıyon dimi şimdi :d en yakın deniz yarım saat 45dk. baya tepede konumlandırılmış muğla merkez tarafı. mentese tarafı biraz daha farklı, daha berbat biyer diyebilirim.. en son aynı hatayı üniye izmirden gelen arkadas yapmıstı. senin gibi masum düşünmüş muğlanın havasını. 2. sene eşyalarını toplayıp izmire geri döndü.
kışı pisti benim gittiğim dönemde. 2 sene kaldım abv her gününün.Menteşe dağlık , seyrek nüfuslu yer biliyorum da sen soğuk aman donarsın diyorsun bana abartı geldi ha çok da farketmez askerlik sonuçta tatil yapmayacaz.
Nereye düştün dedim cevap gelmedikışı pisti benim gittiğim dönemde. 2 sene kaldım abv her gününün.
tekirdağ hayrabolu
Tekirdag ve aldigi istihbarata göre simdiye kadar oraya düsen tek kisi kendisi.
Lan adamlar sıcak havaya alışık olunca soğuk daha sert etki ediyor, Dantel Bey de ısrarla Muğla soğuğu diye bir tabir üretiyor bu yüzden.
Googlea Muğla ve soğuk yazınca şunu mu demek istediniz diye soruyor halbuki.
Tek başına mı yapacakmışTekirdag ve aldigi istihbarata göre simdiye kadar oraya düsen tek kisi kendisi.
illaki vardır giden oraya yav
araştırınca çıkar birileri
Sebep hava geçişine adaptasyon bence.Ama öyle bir şey var. İzmir soğuğu da meşhurdur. Dize kadar kar varken Ankara'da İzmir'e geçtiğimde dişlerim titremişti. Keza Hatay'da üşüdüğüm kadar Ankara'da üşümem. Bu nem meselesi. İliklerine kadar hissedersin nemi. Ama kurak bölgede giyindin mi soğuğu engellersin.
Soğuğu pis olur oranın, sıcağı da çok pistir. Baharda da tozu toprağı kötü olur. Üfffff yanmışsın sentekirdağ hayrabolu
Tek başına mı yapacakmışillaki vardır giden oraya yav
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de tek yapacam Muğla'nın dağlarında ?Tek başına mı yapacakmışillaki vardır giden oraya yav
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi