Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.857
- 20.594
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdıkların başta mantıklı duruyordu ama sonrasında zevksiz tatlı önerileri deyince sinirlendim ve önerini reddetmeye karar verdim.@Keramettin TANRIVERDİ forumun tatlı konuşmaya ihtiyacı varmış gördük. Bir tatlı konusu aç da orada tartışılsın. Bedelli askerlikle ile ilgili bilgi almaya çalışan arkadaşlara haksızlık yapmayalım diye düşünüyorum. Millet sizin zevksiz tatlı önerilerinizi okumak zorunda değil!
Saglik olsun renktas.
Konusalim, bedelli yapacaklara tatli cikacak mi acaba?
Bedelli yapacaklar senin gibi yardımsever abiler tarafından mektebe götürülmeden önce yiyeceklerKonusalim, bedelli yapacaklara tatli cikacak mi acaba?
Öyle olmalı. Futbolcular da Burdur'da yapacakmış galiba.
Bize zevksiz demesini hakarete sokamaz miyiz?Yazdıkların başta mantıklı duruyordu ama sonrasında zevksiz tatlı önerileri deyince sinirlendim ve önerini reddetmeye karar verdim.
Yazdıkların başta mantıklı duruyordu ama sonrasında zevksiz tatlı önerileri deyince sinirlendim ve önerini reddetmeye karar verdim.
Öyle olmalı. Futbolcular da Burdur'da yapacakmış galiba.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
anca damda eşek görürlerBedelli yapacaklar senin gibi yardımsever abiler tarafından mektebe götürülmeden önce yiyecekler
Osman Çamdal'ı döversen seviniriz.Öyle olmalı. Futbolcular da Burdur'da yapacakmış galiba.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mazerete bak MKHem o sebepten, hem de tatlıcı önüne konan su yalağına doğru o tatlıyı yemek çok onur kırıcı.
tatlıyı başka yöne doğru dönüp ye o zaman Ilginc dogrusu.
Soğuk iklimde yaşayanlar alkol bağımlılığına daha yatkın
Bir dakika üstad.Şu konuyu bir kaç saat kilitleyin Allah aşkına hatayı en soğuk memleket ilan edecek yoksa pardon en soğuk hissedilen olacaktı. Cevizli tatlı yer, İzmiri ankaradan soğuk ilan eder, rakı içer kulüp rakısı ne bilmez... Allahım neydi günahımız da bizi MK ile sınıyorsun.
Şu konuyu bir kaç saat kilitleyin Allah aşkına hatayı en soğuk memleket ilan edecek yoksa pardon en soğuk hissedilen olacaktı. Cevizli tatlı yer, İzmiri ankaradan soğuk ilan eder, rakı içer kulüp rakısı ne bilmez... Allahım neydi günahımız da bizi MK ile sınıyorsun.
Künefe yanında 1 dilim kızarmış cevizli kadayıf koyacağım. Evet sadece bir dilim. Hatta yarım dilim. Tadı damağında kalsın isterim.
Avatarimla alay mı ediyon Mahir!!!