Bedelli Askerlik

@Keramettin TANRIVERDİ forumun tatlı konuşmaya ihtiyacı varmış gördük. Bir tatlı konusu aç da orada tartışılsın. Bedelli askerlikle ile ilgili bilgi almaya çalışan arkadaşlara haksızlık yapmayalım diye düşünüyorum. Millet sizin zevksiz tatlı önerilerinizi okumak zorunda değil!
Yazdıkların başta mantıklı duruyordu ama sonrasında zevksiz tatlı önerileri deyince sinirlendim ve önerini reddetmeye karar verdim.

Yazdıkların başta mantıklı duruyordu ama sonrasında zevksiz tatlı önerileri deyince sinirlendim ve önerini reddetmeye karar verdim.

Künefe yanında 1 dilim kızarmış cevizli kadayıf koyacağım. Evet sadece bir dilim. Hatta yarım dilim. Tadı damağında kalsın isterim.

Ilginc dogrusu.

Soğuk iklimde yaşayanlar alkol bağımlılığına daha yatkın

Şu konuyu bir kaç saat kilitleyin Allah aşkına hatayı en soğuk memleket ilan edecek yoksa pardon en soğuk hissedilen olacaktı. Cevizli tatlı yer, İzmiri ankaradan soğuk ilan eder, rakı içer kulüp rakısı ne bilmez... Allahım neydi günahımız da bizi MK ile sınıyorsun.

Şu konuyu bir kaç saat kilitleyin Allah aşkına hatayı en soğuk memleket ilan edecek yoksa pardon en soğuk hissedilen olacaktı. Cevizli tatlı yer, İzmiri ankaradan soğuk ilan eder, rakı içer kulüp rakısı ne bilmez... Allahım neydi günahımız da bizi MK ile sınıyorsun.
Bir dakika üstad.
@Erman Türker bey henüz bu teoriler hakkinda fikirlerini paylasmadi.

Şu sıralar Saki Sporior ile kafayı bozdum. Mutlaka dene ve iç. Sonra bana teşekkür edersin.

Künefe yanında 1 dilim kızarmış cevizli kadayıf koyacağım. Evet sadece bir dilim. Hatta yarım dilim. Tadı damağında kalsın isterim.
benim+cahilcem+yok+anlamiyorum.jpg

Yaw bişey soracam diğer askerlere olduğu gibi bize de yol parası veriyorlar mı?

Geri
Üst Alt