Begüm Özkan, Başkanlığa Adaylığını Açıklamaya Hazırlanıyor

şu ortamda bir bayana başkanlık yaptırmazlar yav takımını geçtim ne alaka abi sırf ışıtanı yerden yere vurdu diye aday mı olacak yani

Sexy bir başkan adayı olmadığı için REDDEDİLMİŞTİR!

Sadece kendi istediği şekilde kadın konusunu gündeme getirip ve diğer hiç bir şey hakkında kurulda konuşmayıp , sonra başkan adayı olmak ?

tutarsız, istemem be beğenmedim. Tivitteri çok aktif kullanıyor belli ki , iyice sevmedim.

kadından bu kulübe başkan olmaz olamaz
hele tjk lı biriyse hiç olmaz
Şu kulübü kapatın allah aşkına ya tjk lı aday nası çıkar abi erden timur nası listesine girer bi de allahım çıldıracam ne gereksiz bi oluşum ya
şu ortamda bir bayana başkanlık yaptırmazlar yav takımını geçtim ne alaka abi sırf ışıtanı yerden yere vurdu diye aday mı olacak yani

Kadınlara karşı bu hıncın niye Ahmed Usda?

26463.jpg

Hanımefendinin Galatasaray lisesi mezunu olması kendi adına bir avantaj elbette ancak Galatasaray geleneğinde daha önce hiç kadın başkan olmamıştır. Mesleklere cinsiyet atfetmek doğru değil elbette ama bu sıkıntılı süreçte ben yine mevcut geleneğin bozulacağını zannetmiyorum.

Yiğit Şardan denilince aklıma Cemal Nalga skandalı geliyor ama her insan ikinci bir şansı hak eder diye düşünüyorum. Ayrıca o dönemde sorumluluk alıp, istifa da etmişti. Yiğit Şardan olabilir.

Reklam yarışına döndü bu iş. Alakasız kişiler biz başkan adayı değiliz diye açıklama yapıyor, saçma sapan tipler başkan adayı oluyor. Şu kulübe sağlam bir başkan lazım ama bu baskı ortamında, hele de bankalara yapılacak ödemeler başlayacakken kimse girmiyor bu topa. Galatasaray bir gün düzlüğe çıkar, üzerinden cepler doldurulacak hale gelirse yine hepsi yarışır muhtemelen.

1 asırlık koca kulübü yok etmek istiyoruz herhalde.

100 yılda bir kadın başkan adayı çıkacak oda bjkli ihraç edilmesi gerekirken aday olması düsünülüyor gerçekten çok değişik kulübüz bir bjk maçında diyelim ki kaybettik taraftara ben profesyonelim masalı filan anlatamazsınız malesef sizi üzerler başkanım o yüzden gidin bjkya üye olun

Kadın başkanı da olsun bu kulübün ama sırf kadın diye de başkanlık yapacak vasıflara sahip olmayan bir insana pozitif ayrımcılık yapılmamalı!

Mevlevihane gibi kulübüz valla "Gel ne olursan ol gel hangi takımlı olursan ol yine gel" yazıyor kapıda

cinsiyetçilikle alakası yok yav olmaz abey olmaz belki göze hoş gelse bi ihtimal olurdu fakat hanımefendinin öne çıkan bi özelliği yok maalesef
O konuda haklısın. Rezil bir kadın. İnsan bi gr mı sexy olmaz? Olacak iş değil.

her şeyi keneara bıraktım yarına kadar bütün listesini projelerini ve 600 Milyon TL ye dair planını sunar mı bizlere.

sanmıyorum

Geri
Üst Alt